Támogatnátok egy olyan rendeletet, hogy az országban csak közmédia lehessen, a kereskedelmi és vallási média be legyen tiltva?
Figyelt kérdés
Tehát csak közszolgálati rádiók, tévécsatornák stb.-k lehessenek.2020. aug. 10. 23:49
1/7 anonim válasza:
Kb 10 éve nem nézek tv egyáltalán, szóval nekem édesmindegy.
3/7 anonim válasza:
En nem tamogatok semmit, en szeretem a globalis felmelegedest es balna baratom sincs, tehat felolem nyugodtan ehet muanyag palackot.
4/7 anonim válasza:
Nem lehet. Azt mondják diktatúra van. Rengeteg embernek szükséges a vallás. A kereskedelemből pedig sok csatorna él meg. Azzal hogy ma 50 ezerért kapja meg a 1000 ezres hasvibrátort sok csatorna marad életben
6/7 anonim válasza:
Mert a "közmédia" mi, ha nem kereskedelmi és vallási?
7/7 anonim válasza:
Nem. Rendelettel még főleg nem, mert ez törvényi kérdés.
Öreg vagyok, emlékszem arra, hogy milyen volt.
Nem volt jobb, mint most, most inkább másként szar.
De nemigen nézek tévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!