Gyurcsánynak mennyi a havi jövedelme az osztalékából?
Bizony, bizony...és balliberális oldalon meg egy becsületes embernek tartják a szavazók, pedig csak azt kell megnézni, hogy mivel és hogyan "alapozta "meg azt, hogy ennyi osztalékot tudjon felvenni.
Kezdhetnénk a volt úttörővagyon és a "demisz" közös korszakának elemzésével, de a bankvezér anyós szerepe is kulcsfontosságú volt....
1es
Vajon Mészéros úr nem véletlenül a leggazdagabb magyar? Biztos sok gázt szerelt, és összegyűjtött pár százmilliárdot. Ráadásul véletlen akkor mikor a fidesz hatalomra került.
Gyurcsány milliárdos.A rendszerváltáskor lett az, fillérekért osztották az állami vagyont az elvtársak egymás között. Nem dolgozott meg érte, önerőből sem lett volna képes rá, egy közepes képességű, de annál erőszakosabb ember.
Szerintem simán keres havi 6 milliót alsó hangon, politikusként csak 1M a fizetése, a szavazást sem értem... Csak a villájának a rezsije szerintem 400 ezer havonta, hatalmas palotában lakik, ami szintén az ölébe pottyant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!