Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsánynak mennyi a havi...

Gyurcsánynak mennyi a havi jövedelme az osztalékából?

Figyelt kérdés

2020. aug. 10. 15:31
A kérdező szavazást indított:
500k alatt
500-700k
700-1 Millió
1-2 Milla
2 M+
17 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Bizony, bizony...és balliberális oldalon meg egy becsületes embernek tartják a szavazók, pedig csak azt kell megnézni, hogy mivel és hogyan "alapozta "meg azt, hogy ennyi osztalékot tudjon felvenni.

Kezdhetnénk a volt úttörővagyon és a "demisz" közös korszakának elemzésével, de a bankvezér anyós szerepe is kulcsfontosságú volt....

2020. aug. 10. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

1es

Vajon Mészéros úr nem véletlenül a leggazdagabb magyar? Biztos sok gázt szerelt, és összegyűjtött pár százmilliárdot. Ráadásul véletlen akkor mikor a fidesz hatalomra került.

2020. aug. 10. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom. Kábé ezrede annak amit lölö eltesz minden fingásakor.
2020. aug. 10. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
2+ milliót. És nem mintha védeni szeretném, de abban a cégben 30+ évnyi tényleges munkája van. Csöppet hihetőbb így a sztori, szemben néhány fideszes pénzeszsákkal, akiknek épphogy csak Orbán hatalma alatt pattant ki a zsenialitásuk, előtte egész életükben meg valamiért nyomuk sem volt...
2020. aug. 10. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Gyurcsány milliárdos.A rendszerváltáskor lett az, fillérekért osztották az állami vagyont az elvtársak egymás között. Nem dolgozott meg érte, önerőből sem lett volna képes rá, egy közepes képességű, de annál erőszakosabb ember.

Szerintem simán keres havi 6 milliót alsó hangon, politikusként csak 1M a fizetése, a szavazást sem értem... Csak a villájának a rezsije szerintem 400 ezer havonta, hatalmas palotában lakik, ami szintén az ölébe pottyant...

2020. aug. 10. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 na igen, orbán győző is így tett szert a bányáira, hisz jó tanácsi elvtárs volt. Így tudta finanszírozni viktor nevű fiàt is.
2020. aug. 10. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!