Gyurcsány Ferenc az ellenzék vezére melyik évben döntött úgy, hogy elkezd politizálni? Ha jól tudom 2000 előtt még nem hallatott magáról.
Hát politizált.
Még a '89 előtti politizálásából gyűjtötte a mindenféle tőkéjét, hogy "vállalkozó" legyen.
Nagy selyma a szentem.
Orbán Viktor a másik tolvaj banda vezére mikor kezdett politizálni? Úgy tudom '89 előtt nem hallatott magáról.
Ja, hogy előtte KISZ titkár volt, mint a Feri? Hát az kínos.
És ez ugyan úgy igaz a többi sárga kommunistára is, úgyhogy gondoljátok át kire szavaztok, már harminc éve...
5
A DK-ban a vezérek a tolvajok, a többi csak ostoba.
Orbán már az egyetemen kezdett el politizálni -amikor Gyurcsány már pécsi KISZ főtitkár volt, ARRA fizették, az volt "munkája".
Orbán "előtte" a gimiben volt ALAPSZERVEZETI kisztitkár. Az egy senki, gyerek, ugyanúgy tanult és ő is fizette az évi 24 ft kisztagdíjat -amikből a Gyurcsány a fizetését kapta, többek között-.
Honnan "tudod úgy", hogy 89 előtt az Orbán "nem hallatott magáról"? Gondolom, a Gyurcsány akkori haverjainak, elvtársainak a kizárólagos médiájából, ugye?
A kérdés inkább, hogy mikor akarja abba hagyni?
Ha valami ennyire nem megy, azt minek erőltetti? Nem zavarja hogy szénné égeti magát az ország előtt?
Nem kell félteni a Ferit, neki is megvan itt a jól leosztott szerepe.
Nem lepődnék meg, ha egy svájci bankszámlára kapná a fizetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!