Most amúgy miért nincsenek szigorú korlátozások?
Amikor voltak a korlátozások, szintén annyi beteg volt naponta mint most.
Most akkor meg kell várni amíg nem 43 beteg lesz naponta hanem 143, azért mert miért is? Mert nyár van?
Nem értem a logikáját. És tudom, hogy a gazdaság is fontos, meg az emberek nyűgösek, de ez a vírust nem fogja érdekelni.
Nagyon komolyan ki kellene dolgozni ezt és gyorsan, hogy élhetően de a vírust visszaszorítva lehessen élni. Mert szerintem itt augusztus végére akkora pusztulat lesz..
"nem mehettél orvoshoz, fogorvoshoz se, aztán mi volt május után? mentek az emberek, de csökkent a betegszám. Érdekes.."
Korlátozva volt, hogy óránként hány időpontot adhatnak ki, és csak időpontra lehetett menni mindenhova, így logikus, hogy csökkent, nincs benne semmi furcsa.
#23 Nem.
A háziorvoshoz lehetett időpontot kérni, de közben is folyamatosan fogadta a betegeket. Volt egy rendelésre 16 időpont, de mellette még ellátott vagy 40 beteget, csak azoknak ott kellett várniuk a folyosón, hogy ha az időpontos betegek között sorra kerülnek akkor bemehessenek.
Most meg csakis időponttal lehetett menni, ha rendes volt a doki, akkor a rendelés végén még beengedte akinek nem volt időpontja de akkor bement próbálkozni - mint én a múlt héten. Valóban sokkal kevesebb beteget tudtak kezelni egy nap, mert akinek nem volt időpontja az be sem mehetett.
Hagyjál a háziorvossal.
Tok mindegy hogy, de a nyal miatt veszelyes fogaazat is megnyitott. Tok mindegy, hany beteg volt egy oraban. Oda ültél be, ahol szetfrocsogott a nyal. De mentek korzeteshez virus alatt is.
1000 ismerősöd van? És beszéltél is mindegyikkel a vírusról?
Persze! :D
#26 Nem a laposföld hívők körében kellene ismerkedned!
A vírus léte nem kérdés, az tény. aki a tényeket nem veszi figyelembe az nevetséges.
Azért jó látni, hogy vannak még értelmes emberek is.
Ez a vírustagadás tényleg amúgy a lapos föld klub szintjén van. De az emberiség valahogy így van felépítve, mindig is lesz egy nagyobb többség akik lapos föld hívők szintjén vannak, van egy kevés normális és van nagyon kevés akik nálunk is sokkal okosabbak, ők a milliárdosok. Ez már csak az én gondolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!