Ki lenne jó Miniszterelnök Magyarországon?
De azt is nézd meg, hogy mennyivel vesztette el?? Nagyon sokan szavaztak rá akkor is!
Nézz csak utána nyugodtan 🤔🤔😲😲
Nem volt akkor sem elégedetlen a nép.
Medgyessyvel meg a 100nap alatt paradicsom,bemajmolták a sok véresszájú MSZMP rajongót /akkor volt még bőven belőlük/.
Különbség pár ezer szavazat volt.Fideszesek magabiztosak voltak,otthon maradtak,sokan biztosra vették a győzelmet.
12# én is pontosan erre gondoltam.
11#- es
"Olyan miniszterelnök soha nem lesz akivel a lakosság 100%-a elégedett lenne.
Viszont olyan van akivel a lakosság 40-50%-a elégedett - mint például a jelenlegi."
Milyen 40-50% hülye gyerek? Lakosság 50% a? A szavazók 50% szavazna rá ami a lakosság negyede. Mellesleg 1 dolog, hogy rá szavaznak, tudod milyenek a szavazóik sokszor? Hurrá kaptam olcsó krumplit, hurrá kaptam bözsike utalványt. Jaj, félek a migránsoktól! Fujj Gyurcsány! Ezekre én nem lennél büszke. Konkrétan a saját szavazóik se tudják megmondani, hogy miért jók ők az országnak. Az ország negyede szavaz rájuk, azok nagy része se tudja, hogy miért. Még csak a saját választói se elégedettek vele sokszor, ne hidd azt, hogyha valaki rászavaz akkor elégedett is. Kap egy kis bözsi utalványt, vagy közmunkát, vagy olcsó krumplit, vagy trafikot, viszont nem elégedett. Tudnod kell, hogyha valaki agyát kimossák, és azt se tudja, hogy kire szavaz, az nem = az elégedettséggel. Ha szeritned a mostani rendszer olyan jó, bizonyítsd be, hogy a gazdaságunk erős. Nem fogod tudni, mert gyenge mint a fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!