Ki lenne jó Miniszterelnök Magyarországon?
A jelenlegivel minden rendben,idáig ő a legjobb az eddigiek közül.
Mást meg a horizonton nem látni helyette.
Ez nem teljesen igaz, mert azért a választópolgárok 40- 50% - a minimum elégedett Orbán Viktorral, és ez nem egy rossz arány...🤔🤔
Nekem jobb opcióm nincs.
Én Puzsér Róbertre szavaznék, ha tehetném. 😁
Szerintem erkölcsi értelemben nagyon intakt figura, aki ugyan nem ért mindenhez, de a nagyívű, rendszer szintű gondolataival mélyen azonosulni tudok és nem fél hozzáértő szakértőkre bízni a nekik való munkát ahogy a sétáló Budapest programját is urbanisták és közlekedésmérnökök csinálták.
Én szívesen rábíznám az országot egy 10 évre.
Biztos vagyok benne hogy jobb hely lenne utána.
""rendszerváltás óta, senkivel sem volt elégedett a nép.""
Olyan miniszterelnök soha nem lesz akivel a lakosság 100%-a elégedett lenne.
Viszont olyan van akivel a lakosság 40-50%-a elégedett - mint például a jelenlegi.
Valakinek teljesen mindegy ki a miniszterelnök akkor is utálni fogja. Az ilyen emberek azok akiknek az életében elszenvedett kudarcokért mindig más a hibás csak éppen ő maga nem. Az ilyenek azok akik a saját sikertelenségükért másokat hibáztatnak és az államtól várják a saját jólétüket - persze tenni nem tesznek érte semmit - például tanulással -jó szakma szerzéssel - munkával.
Bajnai Gordon szerintem jó miniszterelnök volt. Kivezette az országot a 2008-as világválságból és rendberakt a amit kellett Gyurcsány után. Orbán nem panaszkodhatott amikor 2010-ben átvette tőle a kormányzást. Szerintem Bajnai jó lenne újra.
Másik személy akiben látok potenciált az a Márky Zay Péter, nagyon jól manageli Hódmezővásárhelyet. Nem jobboldali, nem baloldali,hanem életrevaló keresztény, konzervatív ember. Kicsit a régi fideszre emlékeztet, a mostani fidesz már rég nem mondható kereszténynek és konzervatívnak ilyen Kaleta Gábor, Borkai Zsolt, "rezsi" Szilárd kaliberű fazonokkal.
"a választópolgárok 40- 50% - a minimum elégedett Orbán Viktorral"
Azt azért ne felejtsük el, hogy 2002-ben Orbán Viktor elvesztette a választásokat. Vagyis mégiscsak "elégedetlen" volt akkor a nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!