Ma is megostromolták a határt a migránsok. Ezek után is tagadják a migránsválságot a libsik?
Felvételekkel igazoltan dokumentált esetek. Ez tehát nem propaganda, hanem tény. Ennek ellenére mégis propagandának nevezik.
A kormány bevándorláspolitikája példaértékű!
30-as De a választópolgárok jelentős részét ők teszik ki. Akkor hogyan lesz kormányváltás?
31-es A momentumos szavazónak meg az O1G-zés, nácizás. Nagy ügy, ilyen jellemzést én is tudok. A libsizés és az O1G-zés is óvodás szintű. De ilyen szinten van a közélet.
Tessék mondani a migráncs tényleg megeszi a macskámat ? Mert én nem szeretném, hogy a cirmi cicát megegyék ezek a vademberek.
Inkább adok nekik egy kis töpörtyűt meg zsíros kenyeret. Sajnos mással nem szolgálhatok, mert szegény nyugdíjas vagyok.
Nézem a híreket, amit az a szép szál legény mond a tévében. Tegnap is ugyanaz a gonosz tekintetű szakállas ember akart átmászni a kerítésen mint akit tavaly meg tavaly előtt is már ötször láttam a hiradóban. Jól megjegyeztem ám a füstös képét mert féltem a cirmi cicát. Nem is értem én ezt. Minden éveben többször idejön és ugyanott akar átmászni. De sosem sikerül neki.
34-es
Lehet cinikuskodni, de valóban ez a helyzet, a határőrök jól végzik a munkájukat. Ennél több kell a kormányváltáshoz.
35-ös
Volt már példa rá, hogy a muszlimok megeszik a macskát, úgyhogy jogos a félelme.
36-os
Nem léteznek? [link]
Ezeket kik követték el?
400 milliárd? Bizonyíték? És Gyurcsányék szemkilövetőket küldtek az emberekre. Akiket megnyomorítottak, az ő életük hány milliárdot ér?
Migránsok voltak és lesznek is. Ez nem olyan hogy egyszer csak elmúlik. Tény hogy ezen jót lehet lovagolni, ugyanúgy mint a víruson és közben történnek dolgok amit nem kötnek az orrunk alá és nem kell leadni híradásokba.
Történt még a migránsozás előtt jóval hogy közértből jövet szembe találkoztam egy kisebb csoporttal és azt látom hogy legelik az út szélén álló zöld szilvafákat. Mire odaszóltam hogy éretlen, ne egyék mert rosszul lesznek de csak néztek rám bambán értetlenül és akkor esett le hogy ezek szökött vagy menekült idegenek, majd kezükbe nyomtam néhány zsömlét és odébbáltak. Majd elmondtam a jegyzőnek mi történt s azt felelte hogy tudnak róla, mennek nyugatra. Szóval ne mondja nekem senki hogy öt éve van és előtte semmi és csak most döngetik ezek a kerítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!