Puzsér-rajongók véleményét kérhetném?
Kedves #10!
Azon kívül hogy ez Puzsértól szokatlan írás, miből következtetsz az iróniára?
Tudsz a fikázáson kívül értelmesen is megnyilvánulni?
"amiben mint DK párttag sem találok semmi kifogásolhatót"
Az irónia egy olyan megnyilvánulás, amelynek a megfejtéséhez és beazonosításához némi intelligencia szükségeltetik. Ez az, amiben ti dk-sok nem nagyon vagytok képben, de így már az is érthető, hogy miért vagytok dk-sok...
Kérdező, szokványos Puzsér írás.
Ha nem ismered de érdekel Robi gondolkodása ajánlom a youtube csatornáját. Főleg az "Apu azért iszik mert te sírsz." beszélgetéseit Farkas Attila Mártonnal.
Az igazság, hogy ő valóban egy független gondolkodó. Ezert se a kormány propaganda mediából, se az ugynevezett "független objektív" bal lib médiaból, nem fogsz tudni hiteles képet alkotni róla.
Elnézést a fikazásért.
10 es voltam.
#13-nak:
"némi intelligencia szükségeltetik."
Szereztél néhány derűs percet nekem.
A Mensa felmérése szerint a hányadosom 138.
Mivel amikor néha-néha hallottam pár szót Puzsértól, és iszonyatosan unszimpatikus volt és irritáló, ezért gyakorlatilag nem ismerem.
Amennyit eddig tudtam róla, az szöges ellentétben állt a linkemben található stílussal.
#12 volt az egyetlen aki intelligensen és lényegre törően közelítette meg a választ, amit honoráltam is. Köszönöm!
Puzsér Róbert véleménye Gyurcsány Ferencről, röviden és tömören, hogy Orbán Viktor kevésbé tehetséges verziója.
Van olyan típusú ember, aki intelligens de szociális helyzetekben esetlen. Talán ilyen vagy és ezért nem érzékeled az iróniát és lehet, hogy rosszul ítéled meg az embereket.
Javaslom amikor kialakítod a pártszimpátiád, ne abból indulj ki, hogy a szavak szintjén ki, milyen értékeket képvisel, hanem az emberi minőségből és kvalitásokból.
Ez az ember miniszterelnökként tudatosan engedte Magyarországot a csőd szélére sodródni, hogy a hatalmát megtarthassa.
Miután napvilágra került az a bizonyos beszéd, letagadta a tartalmát, mind a mai napig tagadja és megpróbálja igazság beszédnek beállítani. Miközben bárki, bármikor meghallgathatja most is.
A felelősség hárításnak a groteszkbe hajló szintje, amikor feketén-fehéren kiderül az igazság és mégis tovább hazudozik, a nárcisztikus személyiség zavar egyik ismert tünete.
Ellenzék meghatározó alakjaként, viszont sikeresen akadályozza meg, egy normális ellenzéki erő megképződését. Tekintve, hogy minden új párt, középtávon politikai öngyilkosságot követ el, ha egyáltalán szóba áll a DK-val. Hiszen Magyarország legelutasítottabb politikusa a pártvezér.
Azt kell világosan látni, hogy minden emberre, aki elmegy a DK-ra szavazni jut 4 ember, aki elmegy szavazni nehogy visszajöjjön ez az ember még egyszer. Következésképpen, amíg Gyurcsány Ferenc az ellenzéki összefogásban szereppel, "addig Orbán Viktor, köszöni szépen csak egy kávét kér" - ahogy Puzsér szokta mondani.
Ha Gyurcsány Ferenc visszavonulna a politikától, a fideszt simán lelehetne váltani, tekintve az ellenzéki szavazok számát.
Ha csak 5%-al kevesebben szavaznának a szemükben "kisebb rossz" fideszre, az pont elég lenne.
Sajnos Gyurcsány Ferencet nem a demokrácia féltés hajtja, hanem a személyes reváns vágy.
Így hát, Orbán Viktor marad Magyarország miniszterelnöke.
Ad át köszönetünket a pártvezérnek!
10-es voltam.
#17-nek:
Őszintén megmondom hogy mivel már a kommented legelején rosszul mértél fel, és a folytatást is ehhez igazítva fogalmaztad meg, ezért nem foglalkozom a válaszod értelmezésével mivel az eleve hibás feltételezésre alapul.
Én pontosan ismerem, és felismerem az iróniát. De!
Az iróniának a szöveg kontextusában felismerhetőnek kell lennie, tehát valamilyen jelzésértékű disszonanciát is bele kell helyezni. Brutálisan beképzeltnek és nagyképűnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy az olvasóitól elvárja hogy alapvetően tisztában legyenek az író személyiségjegyeivel!
Ez az önteltség netovábbja.
Eddig sem tartozott Puzsér a kedvenceim közé, de mostantól már egyenesen utálom. Unintelligens b'rom. Mert aki bír egy minimális intelligenciával, és emellett ír, az értelemszerűen közérthetően próbál fogalmazni. Lehetnek burkolt megnyilvánulások is amit finoman jeleznek, ilyen például az irónia.
Ne haragudj de csak a pár mondatod alapján tudlak felmérni, illetve abból hogy DKs vagy. Az utóbbit nem feltétlen társitjük az intelektushoz. Inkább valami elvakult szektás gondolkodás szinonimája a DKs.
Az ilyen helyeken valóban gyülölik az analitikus gondolkodokat, amilyen Puzsér.
Véleményem szerint 3 okból lehet valaki DKs.
1. 90et nem halladja meg az iq-ja.
2. Érdek.
3. Ideológiai alapon annyira elvakult és fanatikus, hogy ignorálja a tényeket és az objektív valóságot.
Ezeknek nagyobb ellensége az analitikus gondolkodó, mint az ideológiai ellenfele.
Ezért is nem került Gyurcsány börtönbe. Hasznosabb Orbán számára udvari bolondnak meg pofozózsaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!