Van esélye 22-ben az ellenzéknek vagy simán behúzza a Fidesz megint?
Én 2018-ban azt mondtam: jelentős előrelépés lenne az ellenzék számára, ha meg tudnák akadályozni a Fidesz kétharmados többségét. Nem tudták.
A 2022-es választásokra ugyanezt mondom. A Fidesz legyőzése még teljesen komolytalan vágyálom.
Épp most rúgják tökön magukat újra azzal, hogy a fő lapjaikat fizetőssé teszik. Így még az a kevés rajongójuk se fogja őket olvasni, akik eddig tették.
Ha valamit nyerni fognak 22-ben, az politikai öngyilkosságért járó különdíj lesz.
Van valamennyi. Szerintem a Fideszt így lehetne leváltani:
1: 1 vagy 2 ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek kéne lennie, azaz kéne egy normális ellenzéki összefogás.
2: Egy bitangerős és durva ellenzéki kampány kéne.
3: Az egyik legfontosabb pedig talán az lenne, hogy ne legyenek visszalépések az utolsó pillanatban, valamint, hogy ne legyenek konfliktusok, mivek ezek bizony tudják csökkenteni az esélyeket.
Nincs.
A Fidesz fog nyerni, ez 100%
2/3-os többsége van, vagyis az egész ország a kezükben van, emellett nagy szavazótáborral rendelkeznek.
Ha álmodozni akartak a kormányváltásról, ám tegyétek, de ettől az csak álom marad. Eleve nincs egy normális ellenkéz sem, szóval lehetetlen a kormányváltás.
A kormányváltás esélyét ppen az önkormányzati választáson elért SIKERÜKKEL veszítették el.
Azóta ugyanis nem tudják azt hazudni, hogy ők jobban csinálnák - tökéletesen látszik már alig 9 hónappal később is, hogy éppen úgy, mint 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban, a kampányban hazudtak reggel, éjjel meg este, aztán amikor hatalomra kerültek azonnal jött a pozíciók osztogatása, pénzek szétosztása, tisztogatás, adóemelés, privatizáció, haveri szerződések kötése - miközben majd megszakadnak hogy úgy tűnjön, mintha kormányoznának (Karácsony facebook munkái). És majd a végére megint az lesz, mint korábban is, hogy nem tudnak felmutatni semmit.
2022-re ez tökéletesen látszani fog mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!