Miért nem veszik észre a turbómagyarok, hogy a Jobbik is egy olyan párt mint a többi?
Figyelt kérdés
Nem értitek, hogy a parlamentáris demokrácia még jobban tönkreteszi ezt az országot? Valódi rendszerváltásra van szükség, és ezt X-ekkel nem lehet elérni!2010. aug. 4. 00:28
11/14 bumbi02 válasza:
a jobbiknak pont az a lényege h radikális?? ez is egy érdekes szempont.. nevéből itélve én arra gondoltam h az a lényege h egy Jobbik Magyarországért tegyenek.. és nem feltétlen radikálisan, bohóckodva, cirkuszokat csinálva a parlamentbe..
a Jobbikosokat meg le kell lomboznom, mert a kérdezőnek igaza van azzal kapcsolatba hogy ugyanolyan párt... itt is fognak majd kiderülni sumák ügyek, eddig azé nem voltak mer még nem voltak a husosfazéknál...erről a 12%ról nem fog feljebb mozdulni jelentősen a Jobbik.. meg marad egy ilyen disznek max a parlamentbe aki majd minden kormánynak mindig ellent mond, ez is max 1-2 választásig aztán puff...az LMP-nek több esélye van növelni a táborát mint a jobbiknak...
12/14 anonim válasza:
Elég volt a radikális párttokból!!!Éljen a Fidesz!!!!!=)
13/14 anonim válasza:
Nem hiszek a felülről jövő örömökben. Tudom, bután tömör nézet, de tényleg kicsike tudomány ez. Mi itt és most, a tetteinkkel formáljuk a jövőt. Szerényebb és szolgálatkészebb hivatás kéne legyen az a bizonyos parlamenti, öltönyös diplomata szerep. Emellett nem szabadna minden jöttment előtt nyitva állnia ennek a pályának. Ők biztosan nem fognak gondoskodni arról, hogy ez így legyen. Úgy látom (aztán rosszul is láthatom), hogy a Jobbik se fog gondoskodni erről. Legalábbis a megfogalmazásuk sokkal ködösebb, mint amit én most itt rögtönöztem. Mondhatnám, hogy bármelyikünknek nagyobb szerepe lesz a jófelé fújó szelek felgerjesztésében, mint akármelyik pingvinnek "odafent". Ez is egyfajta radikalizmus...
14/14 anonim válasza:
Igen, mivel én se, és az összes ismerősöm utálja ezt a rendszert. Szavazni is csak azért szavaztunk a Jobbikra, hogy legyen egy valóban nemzeti párt a parlamentben, semmi többért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!