Mi ez a zsigeri gyűlölet a Fidesz iránt?
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy miért gyűlölik őket ennyien. Nyilván: lopnak, csalnak, hazudnak - mint az összes többi politikus. De emellett sokkal jobbak Gyurcsányéknál pl.
Én sem szeretem őket, mert azért a pofátlan lopás sem jó, de hirtelen nem is tudok olyan pártot mondani aki jobb lehetne náluk. Az ellenzékünk egy nagy kalap sz@r, és mégis vannak emberek akik úgy vannak vele hogy bárki, csak na zorbán. Ezt nem értem. Miért lenne jobb akárki mint ők? Fletó talán jobb volt?
Magyarországon mindent és mindenkit gyűlölünk, nem csak a Fideszt.
Nincs jegyed és jön az ellenőr? A kis g-ci!
Nem állok meg a rendőri felszólításra és utána megbilincselnek? A rohadékok!
A bank nem adott hitelt mert nem tudok munkaviszonyt igazolni? A szemét bank!
Minél tovább hagyjuk őket lopni, csalni, hazudni, annál inkább a még nagyobb mértékű bűnözés irányába fognak haladni a jövőben, és annál rosszabb lesz majd a gyerekeinknek, unokáinknak, na ez itt a probléma.
Továbbá nem csak Orbánban meg Fletóban kell gondolkodni, hanem létezik minimum 50 további párt is.
(és igen, ezeknél még Fletó is jobb volt)
"de hirtelen nem is tudok olyan pártot mondani aki jobb lehetne náluk"
látod, én se hirtelen jöttem rá, hogy egy mekkora szar a Fidesz, kellett néhány év, azóta már tudom. Azóta már hirtelen is tudom, hogy náluk szinte mindenki más jobb lenne.
"Magyarországon mindent és mindenkit gyűlölünk"
Ti talán igen, mi viszont nem.
Az egyáltalán nem együgyű emberek (Mészáros, Tiborcz :D) meggazdagodása viszont természetesen nem a kormány miatt van, hanem a kőkemény tanulás és munka miatt.
Ez is jellemző a Fideszre :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!