Mást is zavar az a mérhetetlen gyűlölet ami az új Index facebook oldalán a kommentszekcióban zajlik?
Kitesznek Orbánról meg az unokájáról a képet és egyszerűen vállalhatatlan amit kommentelnek az Index támogatói , nem értem, hogy
1, miért engedi ezt az Index
2, a Facebook miért engedi? Más esetben a legkisebb dolgokért tiltják az embert de valamiért Orbánnak a gyerekeit is lehet fenyegetni meg szídni akkor se történik semmi
Ez lenne a követendő példa?
Az Index csődközeli állapotban van, de Dull Szabolcs nem engedte, hogy a munkájába beleszóljanak, hát gratulálni lehet neki ehhez, ahogy ahhoz is, hogy szándékosan hergelt mindenkit, a telefonlistája tele volt Altus Zrt.-s hívásokkal, bár a sok Altus Zrt.-ről szóló cikket mégsem láttuk illetve a 444-ről és a 24.hu-ról percre pontosan tájékozódhattunk végig az Index főszerkesztője által kiszivárogtatott titkoknak.
Lehet tapsikálni mellé, erre csak annyit tudok mondani, mint az összes manipulált, hazug, mocskos ellenzéki ügyre. Politikáról társaságban nem beszélek, ide is ritkán kommentelek, de választásokon egy jó nagy X-et teszek a Fidesz mellé. Baxa meg az összes véresszájú, történet hamisító, hazug g*ci, legyen megint 2/3-d.
"Amúgy emg szólásszabadság van, szóval mindenki azt ír amit akar."
Jó,csak a nagy szólásszabadságodnak is van határa hulyegyerek
Ebben az egész "nagy szólás szabadságban"csak azt nem értem...ha azt mondom h "minden illegális bevándorlót már a határon le kéne lőni"
Ez rasszista...(pedig igazából nem az mert,nem faji alapon történik az írtás,hanem legális vagy sem.)<<mindegy ezért fix h ban jár.
Ha rosszat írok egy nőre<<az kb felér egy nemi erőszakkal..ja meg persze biztos valamilyen szinte hímsoviniszta és rasszista is leszek.
Ha rosszat írok egy "fő állású anyára"<<akkor mit kapok ?Dicsértetett..mondván senkinek nem kellenek ilyen "cseléd emberek".
Én kb egy nap alatt voltam komcsi ,fideszes,liberális,és persze náci..ja meg homofób és bzi.
A kövi választásoknál már csak arra fogok szavazni aki fogja és kbassza ezt az idióta csőcseléket az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!