Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok az idei nemzeti...

Mit szóltok az idei nemzeti konzultációhoz?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 18:42
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
66%

Még mindig akárhányszor kitölthetem a neten :D

Meg amikor a megfelelő URL-el config fájlt lehetett lekérni, adatbázis szerver jelszó és felhasználónévvel az elárulta azt ami addig is sejthető volt, hogy idióták csinálták, és hogy semmi értelme. Az eredmény már vagy megvolt a postázás előtt, vagy az eredmény hirdetés előtt találják ki az aktuális helyzetnek megfelelően.

2020. júl. 28. 18:45
 2/46 anonim ***** válasza:
43%
Inkább költötték volna azt a pénzt pszichiáterre.
2020. júl. 28. 18:58
 3/46 anonim ***** válasza:
75%

Sose nyitottam ki még, postaládaból egyenest landol a kukában, sajnálatos, hogy ilyen hülyesègre költik a pénzünket.

Majd ha arról lesz nemzeti konzultáció, hogy miről legyen konzultáció akkor kitöltöm.

2020. júl. 28. 18:59
 4/46 anonim ***** válasza:
19%
3: És honnan fogod tudni, ha nem nyitod ki? ;)
2020. júl. 28. 19:14
 5/46 anonim ***** válasza:
10%

Aztán meg ne sírjál,hogy nincs jogállam meg demokrácia.

Tessék itt a lehetőség csak élni kellene vele.

Nem bonyolult még az iku bajnokoknak sem.

2020. júl. 28. 19:15
 6/46 anonim ***** válasza:
33%
Örülök neki. Sosem éreztem azt, hogy a kormányt érdekelném. Most boldog vagyok és boldogan élek is emiatt. Teljes biztonságban érzem magam a vírustól, a migránsoktól is. Biztosan rájuk szavazok 2022 ben ha meghalok addig feléledek, hogy szavazhassak!
2020. júl. 28. 19:29
 7/46 anonim ***** válasza:
25%
Jól teszed tesó.
2020. júl. 28. 19:31
 8/46 anonim ***** válasza:
53%
A falumban már mindenki Fideszes. Meggyőztem őket, hogy új vezetőre van szükségük és ez Orbán Úr! A barátaim és én 2018 ban lefotóztuk ahogy beikszeltük a Fideszt a fülkében és egynek éreztük magunkat a nemzetünk teremtőjével, szívvel és lélekkel támogatjuk őket.
2020. júl. 28. 19:33
 9/46 anonim ***** válasza:
92%

Na nézzük akkor h mit kérdeznek.

1. A járvány újabb hulláma esetén Ön az alább javasolt intézkedések közül melyiket támogatná?

Még ezt hagyjuk, bár szerintem ebben szakembereknek a véleményét kéne kikérni.

2. Ön egyetért-e azzal, hogy a járványügyi készültséget mindaddig fenn kell tartani az egészségügyben, amíg fennáll a járvány visszatérésének kockázata?

Most komolyan van olyan aki azt mondja h nem? Hagyj terjedjen vagy mi?

3.Ön szerint szükség van arra, hogy tovább erősítsük az idősotthonok járványügyi védelmét?

Na most itt megint idióta kérdés vagy lesz aki azt írja h jaj már nem kell védeni őket hagyj hulljanak hm?

4. Ön egyetért azzal, hogy a kormánynak arra kell törekednie, hogy a védekezéshez szükséges felszereléseket Magyarországon lehessen előállítani, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

Persze, ha itthon elő lehet állítani akkor miért ne? Megint hülye kérdés.

5. Ön egyetért-e azzal, hogy a járvány idején az iskolás gyermeket nevelő családok és a tanárok számára legyen ingyenes az internet?

Na talán ennek még van is értelme, de szerintem megint nincs olyan aki erre azt mondja h köszi de nem.

6. A járvány időben való észlelése és a védekezésre való felkészülés érdekében Ön szerint szükség van állandó magyarországi járványügyi figyelőszolgálatra, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

Na megint... Biztos lesz olyan aki azt mondja h fölösleges figyelni a külföldi helyzetet?

7. Ön szerint a járvány elleni védekezés idején a bankok és multinacionális vállalatok is járuljanak hozzá a védekezés költségeihez?

Jó öreg bankok és multik... Mi az h ők is járuljanak hozzá? Mert amúgy nem járult hozzá mindenki? Mindenki megszenvedi nincs kivétel.

A 8. 9. az továbbra is olyan kérdés amire senki nem mond nemet, kb olyan mint ha azt kérdeznék h kér 10000ft-ot?

10. Ugye a nem létező sorostervről ír, másrészről az örökjáradék kötvényről a kérdezettek 99%-a azt se tudja h eszik v isszák, biztos helyes döntést hoznak..

11. Ön mit gondol, Magyarország védje meg a magyar vállalatokat az ellenséges célú külföldi felvásárlástól?

Hát igen, mocskos pekulánsok, egyébként igen a Kínai felvásárlást meg kell akadályozni.

12-13. Bevándorlás...

Ez arra jó h a hülye azt hiszi fontos a véleménye.

10/46 anonim ***** válasza:
88%
Ismét a legnemesebb célra fordították adóforintjainkat 😂 😂 😂
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!