Gyurcsány Ferenc 2022?
Mit gondoltok erről a videórol?
Engem most ténylegesen meggyőzött végre elmagyarázta hogy mi és hogyan történt.. Ti hisztek neki? Gondoljátok hogy 22-re feltámasztja a baloldalt és végre megvalósítja a Európai Magyarország vízióját? Ti is rá fogtok szavazni?
#11 Ha nincs válaszod akkor nem kell ide írogatni. Ezek szerint nem tudod cáfolni - vagyis elismered hogy igaz amit leírtam - és hogy te meg hazudtál.
Semmi gond, csak nem értem hogy miért kell hülyét csinálnod magadból egy nyilvános fórumon.
Soha nem fogok szavazni sem Gyurcsányra sem a Fideszre, sem egyéb hazaárulókra.
Az egyetlen járható út a szélsőjobboldali politika.
Hajrá Mi Hazánk!
Aki kíváncsi az érveimre, annak szívesen befizetek egy hét nyaralást Lyukóbányán.
Az áltralad belinkelt Bankrendszer átalakítás című írásban jelöld már meg légyszives hogy hol utalnak Gyurcsány Ferenc bármilyen felelősségére.
A másik általad belinkelt origó hír arról szól hogy megszüntették Gyurcsány ellen a nyomozást. Ez pont azt bizonyítja hogy te ezt is bebuktad.
Szíjártó megálapításai sem állták meg a helyüket mint bizonyítékok, mivel nem lett bírósági ügy.
De mindennek ellenére azt mondom hogy ha bármilyen jogsértésre utaló bizonyítékotok van tegyetek feljelentést, persze ezt némi iróniával mondom mert vannak azért kétségek a mai Magyar főügyészség függetlenségének tárgykörében, és bizony ez is az én igazamat erősíti.
Elhiszem hogy még mindig féltek Gyurcsány Ferenctől és mindenféle nemtelen eszközzel próbáljátok börtönbe juttatni de azt látni kell hogy ez nektek nemsikerül, úgyhogy ajánlom nektek hogy a jelenlegi kormányfőtök és kormányotok szennyesével foglalkozzatok inkább ilyen intenzitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!