"Akkor miért óbégat a baloldal, hogy ez a Fidesz bűne és a Fideszé lett az index ha a tulajdonos ugyanaz maradt?"
Mert most nyúlt bele annyira a fideszes tulaj, hogy baj legyen.
Az index fizetését egy másik cég csinálja, ami a reklám felületeket értékesíti. Ebben a cégben 50% feletti résszel rendelkezik Vaszily Miklós, aki résztvett az origo és a tv2 megvételében is.
Bodolai az ATV-n beismerte, hogy a változtatás, amit a szerkesztőségben akartak eszközölni az felülről, ettől a cégtől jött. A változtatásnak az lett volna a lényege, hogy az index megrendelni az újságíróktól az adott cikket, viszont papíron már nem dolgoznának az indexen (tehát ilyen kiszervezésről van szó). Ezzel két probléma merült fel függetlenség szempontjából. Az igazgatóság, pl. Bodolai, a szerkesztőség nélkül közölhet bármilyen cikket, pl. fideszes cikket. A másik, hogy nincs garancia, hogy az index a korábbi dolgozóktól rendeli a cikkeket, rendelheti pl. a pesti srácoktól is.
Az ötlet miatt Dull felszólalt és átállították a függetlenségi mutatót.
Az ötlettől nem akartak visszalépni, viszontn nem mutatott jól, hogy veszélben volt az index függetlensége, ekkor jöttek a zsarolások, lefizetések, később a kirúgás. (Annak ellenére, hogy 2014-ben azt nyilatkozta, hogy a főszerkesztőt az újságíróknak kell választani, nem pedig fölülről kinevezni.)
Bodolai azt mondta, hogy a szerkesztőség választhat, hogy Dull maradjon és akkor Bodolai megy vagy fordítva, viszont amikor Dull-t választották, akkor ebből kihátrált és figyelmen kívül hagyta az egészet.
A szerkesztőségnek pedig itt telt be a pohár, és ekkor kezdődtt a tömeges felmondás.
Az pedig igaz, hogy itt a fidesz tette tönkre az indexet. Korábban persze voltak olyan indoklások, hogy ez csak azért van mert veszteséges a cég, amit kb. senki nem hitt el, mert 100 millió feletti profitja volt 2018-ban még.
""Az pedig igaz, hogy itt a fidesz tette tönkre az indexet.""
Basszus! Már rég kiderült, hogy ez nem igaz akkor miért hazudsz?
Nyomod tovább a baloldali álhírt????
"Már rég kiderült, hogy ez nem igaz akkor miért hazudsz?"
Pontosan hol derült ki? Nem igaz, hogy a fideszes Vaszily-tól jött a parancs, aki az index kifizetések felett rendelkezik? De, ezt Bodolai meg is mondta az ATV-n, hogy fölülről jött a parancs.
A balosok nem unják még, hogy bármit tönkretesznek a baloldalon - mint most az indexet - egyből a Fidesz a hibás.
Kiderült - semmi köze nincs a Fideszhez mégis nyomják az álhírt. Már szánalmas amit a baloldali agyatlanok művelnek.
"Fidesz a hibás.
Kiderült - semmi köze nincs a Fideszhez mégis nyomják az álhírt"
Én hoztam tényeket, te nem. Ja, ezek után biztos neked van igazad. :D
Ha távednék bármiben, akkor cáfoltál volna. Nem tetted, mivel te is tudod, hogy igazam van, csak hazudnod kell a pénzedért.
""Én hoztam tényeket""
Milyen hazug tényeket hoztál????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!