Bede Zsolt lehet az Index főszerkesztője?
Figyelt kérdés
A vadhajtasok.hu -n most olvastam, hogy Bede úr megpályázza a főszerkesztői állást az indexnél a felmondások után.
Szerintem jó ötlet. Jó lenne, ha az index.hu menne tovább és kaphatnánk onnan tájékoztatást, mivel az szerkesztők jó része felmondott. Azt hiszem, hogy azért lesz aki mégis vállalja!
2020. júl. 24. 22:21
A kérdező szavazást indított:
akik felmondtak és a tulajdonos úr jóváhagyja, mehetnek ahova akarnak!
Bede Zsolt szerintem is megfelelő lenne a pozícióra!
Ha valakinek nem tetszik, odébb lehet állni
Majd a tulajdonos úr eldönti kikkel szeretne továbbiakban együtt dolgozoni
Legyen Soros György a főszerkesztő, mert a libernyákoknak az kell!
Azt szeretném, ha Bayer Zsolt lenne az index főszerkesztője!
egyéb, kommentben mondom el
15 szavazat
1/6 anonim válasza:
Már minden eldöntött tény.
Senki sem marad munka nélkül.
Most csak keverik a szrt.
2/6 anonim válasza:
Egy csimpánz jobb lenne, az kevesebbet kér, és még jobb is Bedénél.
3/6 anonim válasza:
Legalább akkor az Index nem nyomná az érzékenyítő propagandát a migránsokról meg a cigányokról.
4/6 A kérdező kommentje:
Gondolom valami Indexes belharc miatt felmondtak páran. Az Index nem fog megszűnni, csak átalakul. Akár Bede Zsolt, akár Bayer Zsolt képes lehet gatyába rázni a portált. Most úgy tűnik mindenesetre, hogy az Index elvesztette libsi jellegét..
2020. júl. 24. 22:34
5/6 anonim válasza:
Arról a Bede Zsótiról beszélünk, aki még focidrukkerbek is túl ostoba volt, de legalább egy egyszeresen összetett magyar mondatot sem tud leírni? :)
6/6 anonim válasza:
Jelentettem a kérdést, amiatt, hogy rossz kategóriában van (a Humorban a helye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!