Miért hazudta a fővárosi vezetés azt, hogy nem lehet a Lánchídra a közbeszerzést kiírni, amíg a kormány nem hoz döntést a támogatásról?
#11 Köszönöm az újabb cikket amivel alátámasztottad amit írtam a #10-ben!
De mitől válasz ez és mire?
#13 Ennyire nem megy neked a válaszolás?
Egyenes, egyértelmű kérdés volt, válaszolj rá!
#15 Értem. szóval nem tudsz válaszolni.
Nagyon szánalmas volt ez ám!
Az a szánalmas hogy már a főcímet sem vagy képes értelmezni.
""Három éve dolgoznak a Lánchíd felújításának megszervezésén"" érted???
#17 A kiinduló hazug állítás a #9-ben ez volt: "A másik hogy kevés is az az összeg amit azorbán felajálott, évek teltek el mióta tarlós nemtudott olcsó építő céget találni a híd felújításra azóta csak emelkedtek az árak, miből gondolja azorbán banda hogy most megvalósítható lenne ebből a kevés pénzből a híd felújítása?"
Mi a fészkes fene köze van ehhez annak amit csinálsz?
Konkrétan MEGCÁFOLTAM a #10-ben ezt a hazug állítást. Dátummal, linkkel. Attól mert már 2002 óta beszélnek arról, hogy majd fel kell nemsokára újítani a Lánchidat, attól még maga a pályázat éppen 1 héttel azelőtt ért véget, amikor Karácsony lett a főpolgármester és a fővárosi közgyűlés sem évekkel ezelőtt döntött a keretről, hanem a pályázat kiírását megelőzően, konkrétan erről a pályázatra szánt pénzről döntöttek.
Értem, hogy szereted a hülyét játszani, de már egy óvodás is megértette volna ennyi idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!