Hogyan lehetnék fizetett kommentelő?
Bármelyik párt mellé be tudok állni, ismerem, hogy mit kell írni.
Már több mint 6 éve jártas vagyok facebookon a kommentelésbe, de eddig senki nem keresett meg, hogy fizetne szavaimért. Olyan rossz látni, hogy gagyi kommentelőkre írják, hogy " fizetett bérkommentelő" holott én ezerszer komolyabban vehető is tudok lenni.
Volt nekem mélykeresztény profilom, dékás is, jobbikos csoportok adminja voltam, munkáspárt csoportokba is kedveltek, bibliából, koranból, meg a eu gondolatiból is tudok idézni. Tehát tudom, hogy mit kell írni és hova.
Böngészem a facebook üzeneteimet, e-mailt, itt is elolvasom ha valaki ír, mégsem jött eddig , hogy küldjem el a számlaszámom cserébe írjak bármelyik gyökérről valami olyat. Fiatal vagyok, de idősként is el tudok lenni főleg fideszes csoportokba.
"aki "aktivista" volt, plakátokat ragasztott/tépett le és egy fillért nem kapott. "
Van aki pénzért hülye és van aki ingyen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!