Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetnék fizetett...

Hogyan lehetnék fizetett kommentelő?

Figyelt kérdés

Bármelyik párt mellé be tudok állni, ismerem, hogy mit kell írni.

Már több mint 6 éve jártas vagyok facebookon a kommentelésbe, de eddig senki nem keresett meg, hogy fizetne szavaimért. Olyan rossz látni, hogy gagyi kommentelőkre írják, hogy " fizetett bérkommentelő" holott én ezerszer komolyabban vehető is tudok lenni.

Volt nekem mélykeresztény profilom, dékás is, jobbikos csoportok adminja voltam, munkáspárt csoportokba is kedveltek, bibliából, koranból, meg a eu gondolatiból is tudok idézni. Tehát tudom, hogy mit kell írni és hova.

Böngészem a facebook üzeneteimet, e-mailt, itt is elolvasom ha valaki ír, mégsem jött eddig , hogy küldjem el a számlaszámom cserébe írjak bármelyik gyökérről valami olyat. Fiatal vagyok, de idősként is el tudok lenni főleg fideszes csoportokba.

2020. júl. 26. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Be kell lépned hozzá egy pártba vagy legalább az ifjúsági tagozatába. A FBon a Fideszes bérkommentelők rendszerint Fidelitas tagok szoktak lenni kamu profilokkal.
2020. júl. 26. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Fidesz-tagság és nem árt ha beszerzel hozzá egy poligráfos vizsgálati eredményt, amelyik azt bizonyítja, hogy amikor rád kapcsolták a masinát, az azonnal a darabjaira hullott a dumádtól.
2020. júl. 26. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Kérdezd meg itt mindentudo99-et, ő derék pártkatona és kommentelő.
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Először is végezned kell Bértollnoki szakon.
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
Állj be a DK-ba, ők pénzelik a sok ellenzéki magyargyűlölő bértrollt.
2020. júl. 26. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne gondold, hogy ezért pénzt kapnak a fidelitasosok. Max rendeznek nekik egy bulit ahol állják a piát meg a szendvicseket. Volt ismerősöm, aki "aktivista" volt, plakátokat ragasztott/tépett le és egy fillért nem kapott. A netes trollok is ilyenek.
2020. júl. 26. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

"aki "aktivista" volt, plakátokat ragasztott/tépett le és egy fillért nem kapott. "

Van aki pénzért hülye és van aki ingyen!

2020. júl. 26. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
41%
A Fideszt nem kell dicsérni mert ők vittek eddig véghez egyedül érdemeket és nekik van elég szimpatizánsuk.
2020. júl. 26. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!