Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hollandiával rossz a viszonyun...

Hollandiával rossz a viszonyunk most?

Figyelt kérdés
Régebben gyakran jártam oda. Nagyon fejlett, követendő országnak tekintettem mindig. Kissé zavar, hogy így megromlott a viszoly a két ország között. Remélem rendeződni fog mihamarabb. Ti hogy látjátok ezt?

2020. júl. 25. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekem nem rossz a viszonyom velük. A holland munkatársak még nem szóltak, hogy montantól a vállalaton belül utálni kellene egymást.

Tudod a háború és a népek közötti acsarkodés nem az átlagemberektől indul, hanem mindig a mocskos politikusoktól akik felhergelik az ostoba követőiket.

Utáljuk a másik népet. Nem tudjuk miért. Mert ezt mondták. Nálunk ez a népszokás. Mi egyébként is utálunk mindenkit. Miért pont a hollandok lennének a kivétel.

2020. júl. 26. 00:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne rossz a viszony Hollandiával?
2020. júl. 26. 00:05
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Én itt élek. Semmi gondom nincs. Nem értem miről beszélsz..

Szeretnek minket magyarokat.

2020. júl. 26. 00:17
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Orbánnak rossz a viszonya a holland miniszterelnökkel, és ezt az antipátiát szeretné nemzeti szintre emelni.
2020. júl. 26. 05:53
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Orbán nem meghatározó tényező a nemzetközi porondon, így a véleményét is magasról lesz@rják.
2020. júl. 26. 06:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A "csúnya" hollandok(is ahogy más europai orszag) adnak fizetést ha dolgozol a munkádért. Nagyon erős a kontraszt a munkaalapú orbánia és más országok közt. Azért máshol egy fizetésből autó, albérlet, nyaralás, tartalékok megoldhatók. Otthon divat csak a havi 300 órát robotoló teszkós parizert evő számlátaligbefizetnitudó zombulás.
2020. júl. 26. 06:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak Orbánnak és barátainak rossz velük a viszonya
2020. júl. 26. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi nem adjuk fel az elveinket mindenféle liberális anyagi jólét miatt.
2020. júl. 26. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

7 Pedig Szijjgyártó kedvenc elfoglaltsága mindenki talpának a nyalása és a nemzeti vagyon elherdálása külföldre

Így kapnak ingyennyugdijat azok akik egy percet nem dolgoztak Magyarországon, sőt még lehet, hogy nem is jártak Magyarországon de az ingyennyugdijért jönnek minden hónapban

Így kap a gyöngyöspatai cigánybanda 500 millió forintot kápében csak azért mert külön osztályban tanították őket

És Farkas Flórián a főcigány meg így lop el egy milliárd forintot úgy, hogy semmiféle nyomozás vagy elszámoltatás,eljárás nem indul ellene, inkább Orbán kifizeti azt az államkasszából

2020. júl. 26. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:
A cinikus uszító tolvaj kormánnyunkkal rossz a viszonyunk.
2020. júl. 28. 04:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!