Szerintetek végül a távoli jövőben hogy fog megbukni a fidesz és a rendszere?
Figyelt kérdés
Nem 22 ről beszélek talán nem is 26 de előbb vagy utóbb minden rendszer és párt megbukik szerintetek hogy lesz ez itthon?2020. júl. 25. 20:16
1/11 anonim válasza:
Úgy hogy lesz egy végre valóban értelmes ellenzék.
2/11 anonim válasza:
Orbán visszavonul vagy valamilyen modon kikerül a képből és szét esik a fidesz.
Szerintem ez reális forgatókönyv.
Amég nincs potens ellenzék addig mást nem tudok elképzelni.
3/11 A kérdező kommentje:
Enis ezt mondtam volna kérdés Orbán haláláig vezető akar e lenni vagy előbb visszavonul?
2020. júl. 25. 20:20
4/11 anonim válasza:
Meglátjuk. Rebbesgettek hogy 30-ba vissza akar vonulni.
5/11 anonim válasza:
Megbukhatnak 2022-ben is, valójában az ellenzék támogatottsága pariban van a Fidesszel, ha 2022-ben tolnak egy jó kampányt ás a bizonytalanok oda szavaznak, akkor máris kisebbségbe kerülhet a Fidesz. Tudom-tudom azt mondják sokan, hogy ez nem lehet, meg moslékkoalíció, nem működik blablabla, de ahhoz képest a vidéki nagyvárosaink fele lassan ezzel a "kormányzásraképtelen" együttműködés által van vezetve és pár apróbb vitát leszámítva működik a dolog.
7/11 anonim válasza:
Internetadó. Végül nem tudja megállni, hogy ne vezesse be a "legnagyobb" ötletét, amit korábban megvétóztak.
8/11 anonim válasza:
Jönnek a mészárosok kikötözik őket, majd lenyúzzák a bőrüket, elégetik őket elevenen. Másoknak a szemüket nyomják ki. Legalábbis ez lenne jó.
10/11 anonim válasza:
Ha nem buktatja meg az ellenzék, hát majd megbuktatja a nemzedékváltás. Az még eddig minden rendszert megbuktatott, mióta világ a világ, még a saját édes szüleikét is meg szokták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!