Örültök, hogy a Kormány végre felszámolta soros legnagyobb hazugság gyárát, az indexet?
Figyelt kérdés
Remélem a 444 lessz a következő2020. júl. 25. 13:48
11/19 anonim válasza:
Soros, írástudatlanság, libsizés, agymosottság, tökéletes fideszes recept. Csak azt remélem, hogy troll vagy.Azért, mert valahol nem azt hangoztatják Észak-Koreát megszégyenítő módon, hogy mindenhol is Magyarország, a magyarok győzedelmeskedtek, az még nem Soros műve :DDDD
12/19 anonim válasza:
Szeretettel Neked, kedves #10-es!😊
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
13/19 anonim válasza:
Ha Sorosé volt, aki a világ egyik leggazdagabb embere, akkor egy random magyar hogy tudta megvásárolni tőle?
14/19 anonim válasza:
Orbán hazugsággyárával mi lesz? M1 Origo PestiSrácok Fidelitas?
15/19 anonim válasza:
Attol hogy a fideszes tulajdonosok egy vén komcsit raktak az Index élére, attol az még nem azt jelenti hogy egy lefizethetetlen ember került az Index főszerkesztő posztjára. A fidesz tele van volt MSZMP, MSZP tagokkal
16/19 anonim válasza:
#13! Ott a pont. Igazából fideszes tulajdonosa van az Indexnek 2 éve, és mégis Soros pénzeli őket?
17/19 anonim válasza:
Soros nem a világ egyik leggazdagabb embere mert bár nagyon gazdag a saját városában is a 11. Világszinten is nagyon gazdag de nálam az egyik leggazdagabb az mondjuk a top3 vagy top5 a top10 az már más megszólítás. a top100 is. Nálam.
18/19 anonim válasza:
Nem. (Igen, egy csicska, Sorosista libernyák vagyok.)
19/19 anonim válasza:
Én nem szeretem egyik médiumot se a neten de a 444 től annak a fickónak akinek Lölő mondta, hogy jó tévét elég jó riportjai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!