Mennyiért akarta a Parlamentet megvenni freddy Mercuri?
Figyelt kérdés
Még a '80-as évek közepén amikor itt járt a Queen. A frontembere Freddy meg akarta venni a Parlamentet, benne volt a TV-ben sokszor emlegetve emlékszek. Miért nem adták el neki? Hatalmas összegeket lehetett volna kérni érte. Vissza lehetett volna fizetni az akkori kicsike államadósságunk /azóta több tízezerszerese van már/. Rendszerváltani sem kellett volna
Nem volt üzleti érzékük a kommunistáknak ?
2020. júl. 23. 10:45
1/9 anonim válasza:
Egy kapitalstának eladni az ország elsőszámú építményét? Kb ez lehetett a válasz akkoriban erre.
Persze csoda hogy nem adták el, kevesebb hitelt kellett volna felvenni a vételár mellé.
3/9 anonim válasza:
Először tanuld meg leírni az énekes nevét!
4/9 anonim válasza:
Az isteni Freddie csak viccelt.
Szarkazmus volt, érted?
Vagy már a szót is magyarázni kell?
5/9 anonim válasza:
Én úgy tudom Jason nyert a Ferdi vs Jasonben.
6/9 anonim válasza:
Parlament jelenlegi (illetve tavalyi) értéke 28 milliárd. Szóval nem sokat vizet zavart volna az államadósság tekintetében.
7/9 anonim válasza:
Egyrészt nem helyesen írtad le a nevét☹️, másrészt nemkomolyan gondolta ezt, hanem ez aféle vicces megjegyzés volt, mert nagyon nagyon tetszett neki az amúgy tényleg gyönyörű Parlamentünk.
8/9 anonim válasza:
Nem mintha értenék hozzá, de nekem valamelyik országház méretű zöldmezős ócska bádogcsarnok összerakóüzemre mondtak - gyártósor nélkül - 28 milliárdot. Szerintem a Duna-parton az üres telek lenne annyi, egy lerakatnyi bontási kőkupaccal. A Lipótvárosban két random háztömb annyi lakásáron. Annak talán nekifutathatna ez az F betűs úriember. Nem beszélve egy ilyen épület építészeti és nemzeti értékeiről, amit úgy se lehetne felbecsülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!