Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tarlóst támogatók! Szerintetek...

Tarlóst támogatók! Szerintetek miért jobb főpolgármester Tarlós, mint Karácsony?

Figyelt kérdés

2020. júl. 22. 17:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
9-es: Ennyi mindent azért nehéz lenne összehozni Karácsonynak, vagy bármelyik polgármesternek, kevesebb mint egy év alatt;)
2020. júl. 22. 21:27
 12/26 anonim ***** válasza:
25%

#11, az világos, 1 év az nem 10.

De akkor sem látom mik fognak történni. De a Közgyűlés sem.

2020. júl. 22. 21:31
 13/26 anonim ***** válasza:
55%

"176 projektet fejezett be, a 4-es metró giga-katyvasza, a 3-as északi harmada, 1-es villamos, vagy kétszáz új jármű a BKK-nak, Opera, Erkel színház, stb.

Most nem látom ezt a tempót!"

Az lehet, hogy polgármesterként igen, de miniszteri megbízottként rengeteget megnevezett Orbán Viktor 2020 májusában, ami halasztható. Ez a baj, hogy most már azt kérik számon Karácsonyon néha, amit még Tarlós István is a halasztható kategóriába sorolt.

2020. júl. 22. 22:15
 14/26 anonim ***** válasza:

Hát EU-s támogatásból, járvány nélkül, 9 év alatt, és amúgy is jóval több pénzből könnyű villogni. De mostanság a Fidesz hetente von el bevételt az önkormányzatoktól a járvány miatti kiadások és bevételcsökkenések ellenére.

Az nem számít. Bár más országokban ilyenkor mind inkább támogatja az állam az önkormányzatokat.

Kövér mégis szépen megmagyarázta, hogy nincs szükségünk segélyre, mert mi nagyon jól kezeltük a járványt. Ja csak az önkormányzatoktól veszik el a pénzt, és adják a focistáknak.

Most a legújabb a fideszes plakáttulajdonos haverok segítése azzal, hogy megtiltják az önkormányzatoknak a plakáthelyek megadóztatását. Vajon milyen bevételeket felejtenek majd ott?

Kíváncsi vagyok, szerinted ha nem pénzből, miből kéne teljesíteni?

Szerinted Orbán és a Fidesz ezzel az állampolgárok érdekét képviseli, vagy a saját haverjait? Használd az agyadat, ha tudod!

2020. júl. 23. 00:38
 15/26 anonim ***** válasza:
54%
Mindent számon kérnek a karigerin hiszen nem fideszes tehát támadni kell. Mondjuk én is utálom de a Fidesz szerint aki nincs velünk az áruló. Virág elvtárstól tanulták!
2020. júl. 23. 10:37
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Én még csak 65 éves vagyok, de nem több, mint egy hét alatt elvégezném Karácsony eddigi munkáját.

Face, sávok, tüntetés, a BKK átállítása, mi volt még?

Nyugger munkavállalóként is elküldtek volna már az ilyen munkatempóért, ő meg a legdinamikusabb férfikorában van.

Nekem ez a problémám vele.

A kérdésem meg az, hogy a különleges jogrend utolsó napján milyen tételekre vonatkozott az egyszemélyben végrehajtott költségvetési átcsoportosítás 10 milliárdja?

2020. júl. 23. 11:36
 17/26 anonim ***** válasza:
27%
Engem rettentően kiakasztott Karácsonynak az a nyilatkozata, amikor mesélte, hogy összeomlott az anyjánál a szekrény, megkérte Karácsonyt, hogy szerelje vissza, erre ő azt mondta, hogy anyám, én értelmiségi vagyok. Én egy felkapott budapesti egyetemre járok, de ha szüleim/nagyszüleim megkérnek valamire, nem vagyok túl értelmiségi ahhoz, hogy segítsek nekik. Égne a pofám, ha úgy vezetnék egy várost, hogy tudom magamról, hogy még egy szekrényt sem tudok összeszerelni. Nekem senkinek a munkája nem büdös, és nem mondok olyat, hogy én értelmiségi vagyok, ezért nem. Pedig informatikusként elvileg a gép előtt űlő, pocakos, életképtelen kocka kellene legyek. De többnek érzem magamat és nem kevesebbnek attól, hogy adott esetben tudom, hogy kell levágni egy disznót vagy hogy kell leszigetelni egy tetőteret, vagy hogy kell fát feldolgozni stb.... És mélyen megsért az, aki engem leparasztoz azért, mert ilyen munkákat is hajlandó lennék elvégezni, ha a területen, amit választottam nem kapnék több pénzt.
2020. júl. 23. 11:42
 18/26 A kérdező kommentje:
16-os: Azért szerintem a polgármesterség (főleg a fővárosi) nem ennyire egyszerű, hogy kevesebb, mint egy hét alatt megcsináljon egy tucatnyi dolgot...
2020. júl. 23. 12:01
 19/26 anonim ***** válasza:

#18, nyilván nem ülök ott mellette, de mit hagytam ki?

Minden kezdet nehéz OK, de már 10 hónapnál tart, valamerre, akármerre csak kéne mozdulni.

2020. júl. 23. 12:13
 20/26 anonim ***** válasza:

#17, az üvegház. Ez valós dolog?

Ha valaki arra vág fel, hogy értelmiségi, akkor máris nem az, csak egy diplomás majom.

S, pont a saját anyjával szemben.

Nekem a nagyapám orvos volt az apám mérnök én meg docens a Corvinuson.

Pont eleget melóztam diákkoromban, hogy ne jusson eszembe semkinél különben tartani magam.

Sőt helyből eszembe jutott vagy öt szaki,válik ész és IQ alapján nyugodtan ülhetnének a székemben.

Csak nem volt ilyen ambíciói bennük, vagy még szegényebb családba születtek.

2020. júl. 23. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!