Lehet, hogy a kormány még több pénzt, segítséget fog adni a családosoknak?
Figyelt kérdés
Szerintetek van ilyen szándék? Nem kellene szingliadó? Hiszen ők nem tesznek azért, hogy az országban 20 v múlva is legyenek magyarok.2020. júl. 21. 09:42
31/44 anonim válasza:
Te vetted elő a gyerekeidet. Három is van, azt mondtad. Menjél, mesélj nekik.
32/44 anonim válasza:
Nem a gyerekeidről van szó,hanem rólad.
A támogatást te kapod,nem a gyerekeid.
33/44 A kérdező kommentje:
Szerintetek a gyerekeimet az utca neveli. Ez rágalom. Az a vád hangzott el burkoltan, hogy elhanyagolom a gyerekeimet. Szerintem ez minimum Ptk.
2020. júl. 22. 20:31
35/44 A kérdező kommentje:
Még a jogról sem hiányoztam. Attól, hogy valami kérdésként van megfogalmazva, lehet rosszindulatú sejtetés. Ami komoly dolog, főleg ha gyerekek testi-lelki jólétéről van szó, engem pedig elhanyagolással hoznak összefüggésbe. Ismétlem, ez szerintem Ptk.
2020. júl. 22. 20:38
36/44 anonim válasza:
És ez?
"Nem kellene szingliadó? Hiszen ők nem tesznek azért, hogy az országban 20 v múlva is legyenek magyarok."
Nem félsz, hogy egy szingli beperel?
37/44 A kérdező kommentje:
Nem félek, ez ugyanis tény. Szaporodással lesz ember a Kárpát-medencében. Vizsgálom a jogi lehetőségeket a rágalmazás kapcsán, ne legyen az, hogy nem szóltam. A hazámért és a családomért bármire képes vagyok, simán végigviszek egy jogi eljárást. Isten, haza, család! További szép estét mindenkinek!
2020. júl. 22. 20:42
39/44 anonim válasza:
Senki nem írt olyat,hogy elhanyagolod a gyerekeidet.
A gyermektelen felnőttek és a gyerekkel rendelkező felnőttek támogatásától volt szó.
40/44 anonim válasza:
"Nem a gyerekeidről van szó,hanem rólad.
A támogatást te kapod,nem a gyerekeid"
Kérdező!Én ezzel arra reagáltam,amikor te felhoztad a gyerekeket,gyerekeidet.
Pontosan arra akartam utalni én is,hogy a kérdésből ezt hagyjuk ki.Korábban sem a gyerek szemszögéből írtam a kommentjeimet.
Ha ezt bántásnak vetted,nem annak szántam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!