A mostani fiatalnak miért vannak olyan profilképeik a közösségi midián, ahol EUs zászló van a hátukra, vállukra fogva?
#9 Én nem hazaárulózok senkit. 😉
"Szerinted inkább Oroszország és Törökország felé kellene húzni"
Nem mondtam, én a független mellett vagyok, az EU tagországaival is és más országokkal is jó jóban lenni, és velük is lehet keresdelemi egyezmény, vagy nem?
"Mekorra is volt Magyarország az elsô világháború elött?"
Nem tünt fel még neked, hogy azóta több, mint 100 év eltelt?????
Attól, hogy régen nagy(obb) volt, ma már jelentéktelenül kicsi.
Viszont éppen azért, mert rengeteg ember elakadt ezelött 100 évvel, nem akarnak az értelmesebb fiatalok ezzel azonosulni, a mában akarnak élni és ez így helyes, A múlton rágódok meg lemaradtak az életröl, a valóságról, ezért nem számítanak a fiataloknak, akik ma és Európában akarnak élni.
"Sajnos ugyanazért, amiért a vörös zászlót is háttérnek használják, meg a vörös csillagot dekorációnak."
A vörös csillag és zászló legalább nem egy ilyen szemét rendszert szimbolizál.
"Mekorra is volt Magyarország az elsô világháború elött?"
A hazafiság nem több, mint hűség egy birtokhoz, egy földhöz, amit nyolcszáz alkalommal hódított meg nyolcszázféle rendszer nyolcszázféle kultúrával, mégis mindig ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!