Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostani fiatalnak miért...

A mostani fiatalnak miért vannak olyan profilképeik a közösségi midián, ahol EUs zászló van a hátukra, vállukra fogva?

Figyelt kérdés
Nektek ez szimpatikus?

2020. júl. 20. 14:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Mert nekik jobban tetszik, hogy Európában élnek, mint Magyarországon, ahol a rasszizmus, kirekesztö viselkedés, "nagy-magyarság" az elvárt viselkedési forma, ami nekik - meg a többi értelmes, nem begyepesedett embernek - kifejezetten negatív, elítélendö.
2020. júl. 20. 14:10
 2/20 anonim ***** válasza:
80%

Mert szeretnének továbbra is Európához tartozni.

Amúgy az első válaszoló korrektül leírta.

2020. júl. 20. 14:14
 3/20 A kérdező kommentje:

#1,2 😂

Ti keveritek a szezont a fazonnal. Az EU nem egyenlô Európával...

Norvégia Európa része mégse EU, Nagy Británnia szintén, vagy balliberális értelemben aki nincs EUban az már nem Európai?

2020. júl. 20. 14:31
 4/20 A kérdező kommentje:

"Mert szeretnének továbbra is Európához tartozni."

Most is Európához tartozunk, Közép-Európa, és ezen nem tud semmi változtatni. 😉

Én meg azt mondom ne a 16 éven aluliak

2020. júl. 20. 14:35
 5/20 hollófernyiges ***** válasza:
84%
Európa nem csal földrajzi fogalom, kedves kérdező.
2020. júl. 20. 14:40
 6/20 A kérdező kommentje:

Tudom. 😉

De mitôl lesz valaki "európai" Ki határozza meg a mércét?

2020. júl. 20. 14:59
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Aki "európai", az nem azzal jön folyamatosan, hogy a "magyarokat mindenki bántja", meg nem azzal, hogy "minden jó dolog magyar", hanem reálisan látja MO szerepét és jelentöségét Európán belül. UGyanis MO egy kis, jelentéktelen ország, nem sok befolyása van sem a földrajzi Európára, sem az EU-ra, mégha MO-on ezt is hiszi sok ember.
2020. júl. 20. 15:17
 8/20 A kérdező kommentje:

#7 Nem? Mekorra is volt Magyarország az elsô világháború elött?

2/3-át elvesztettük, utána több külföldi újság is elmondta, hogy igazságtalan volt ez a döntés. És kik hozták ezeket a "remek" döntéseket?

Az Osztrák-Magyar monarchia is "remek" volt jól felosztották a körzeteinket, a székhelyeket meg direkt a szélekre helyezték nem a központokba...hát igen.

2020. júl. 20. 16:59
 9/20 anonim ***** válasza:
66%

Én nagyon szeretem az Magyarországot, itt képzelem el a jövőm, sosem laknék máshol.... Viszont te mondtad ki kedves kérdező: VOLT. Fölösleges 100 éve történt dolgokat felhozni az EU-val, Európával kapcsolatban. És lehet nyugodtan hazaárulózni engem emiatt a véleményem miatt, hiszen én úgyis tudom, hogy nem vagyok az. Szerinted inkább Oroszország és Törökország felé kellene húzni, ahogy a nagy vezírünk Viktor gondolja? Nem tudunk most sem felzárkózni a nyugati országokhoz, csak a 100 évvel ezelőtti sérelmeink szajkózzuk, és fetrengünk a nagy magyar önsajnálatban. Mindenki szar, csak mi nem. Ja persze!

Én örülök, hogy a fiatalok nem vakon élnek és igenis szeretnének Európához tartozni.

2020. júl. 20. 17:17
 10/20 anonim ***** válasza:
32%
Sajnos ugyanazért, amiért a vörös zászlót is háttérnek használják, meg a vörös csillagot dekorációnak. Ostobaságból, tájékozatlanságból.
2020. júl. 20. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!