Mikor lesz végre normális a magyar politika?
Mikor lesz már olyan a magyar politika, hogy felnőtt módjára politizálnak és nem a másikat próbálják kicikizni a magánéleti dolgai miatt - ami nem is lenne politikába való - mint az óvodában?
Másrészt, én úgy látom hogy az ellenzéknek nem az a problémája hogy lopnak az államtól, hanem az hogy nem ők lophatnak.
Harmadrészt, milyen ellenzéki politikus olyan, hogy tiltakozik a stadionok önkényes épìtése ellen miközben ő meg biciklisávokat létesít szintén önkényesen?
Csak én vagyok úgy vele hogy a magyar politikában egytől egyig csak szerencsétlenek szerepelnek? Neked mi erről a véleményed?
(Szavazás +1 ingyen pontért :) )
Se igény nincs normális politikusokra, se normális politikusok nincsenek.
Egyszerűen Magyarországon nincs meg az igény egy új, a többitől teljesen független pártra.
"én úgy látom hogy az ellenzéknek nem az a problémája hogy lopnak az államtól, hanem az hogy nem ők lophatnak"
Ezt miből láttad? Csak azért kérdezem, mert az ellenzék az összes nem kormányon lévő pártot magába foglalja, és azért mert az egyik lopna akar, attól még a többi nem feltétlenül.
"milyen ellenzéki politikus olyan, hogy tiltakozik a stadionok önkényes épìtése ellen miközben ő meg biciklisávokat létesít szintén önkényesen?"
Mondjuk ez a kérdés hülyeség.
Egyrészt, a programjában benne volt, hogy biciklisávokat fog létesíteni. Vagyis azt csinálja, amiért megválasztották.
Másrészt, ne kezeljük a két dolgot ugyanúgy. Az egyik egy környezetet kímélő közlekedése forma népszerűsítése miatt jött létre, míg a másik valaki hobbijaként.
"Csak én vagyok úgy vele hogy a magyar politikában egytől egyig csak szerencsétlenek szerepelnek? "
Igen, a legtöbb pártban - még ha a párt nevetséges is - van értelmes ember.
"Egyszerűen Magyarországon nincs meg az igény egy új, a többitől teljesen független pártra."
Mondjuk én a bolygón nem ismerek olyan demokratikus pártot, ami egyáltalán nem áll szóba a többi párttal és viszonylag nagy a támogatottsága. Viszont ha nem így értetted a függetlenséget, akkor Mo.-on is van "független" párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!