Mert pontosan olyan munkáról van szó, amit mindenki meg tud csinálni 6 általánossal is. Nincs mögötte tudás a munkavégzéshez: Azért kapsz ennyit. ;). Aki Egyetemen elvégzett egy mérnöki szakot vagy gyógyszerészetit, vagy hasonló kaliberűt az nem 110 et fog keresni, hanem ennek 3-4x (pályakezőként) és évek elteltével ez drasztikusan emelkedni fog. Például egy programozó pályakezdőként pesten simán keres 400 nettót aztán 2-3 év után ez duplájára is emelkedhet attól függően hol dolgozik. Szóval nem halunk éhen, csak tanulni kell barátom.
2020. júl. 19. 13:38
2/33 anonim válasza:
Nemtom, én pont 750 ezert kapok sima fizikai betanított munkával. Szerintem szar helyen dolgozol.
2020. júl. 19. 13:38
3/33 anonim válasza:
És, ha jönnél, hogy de hát szakmunkásokra is szükség van: Igen. Szüség van. A szakmunkás is rengeteget keres. Egy burkoló elmegy hozzátok, megcsinálja a fürdőszobát és elkér 200 ezret vagy többet érte, mert megteheti. :)
2020. júl. 19. 13:39
4/33 anonim válasza:
"Nemtom, én pont 750 ezert kapok sima fizikai betanított munkával. Szerintem szar helyen dolgozol."
Esélytelen. Magyarországon esélytelen. Azért dől ebből a hazugság szag. Maximum akkor, ha alpinista hegesztő vagy: De akkor az megint csak nem betanított, mert hegesztés és alpinista vizsga is kell hozzá (az utóbbit Magyarországon nem tudod letenni, mert ilyen lehetőség nincs, legközelebb Ausztriába tudsz ilyen képzésre menni)
2020. júl. 19. 13:40
5/33 anonim válasza:
- nen értesz semmihez
- b@sztál tanulni
- rossz helyen próbálkozol
2020. júl. 19. 13:41
6/33 anonim válasza:
Az MSZP-SZDSZ koalíció bedöntötte teljesen a gazdaságot 2002-2010-közt. Hamisítottak, trükköztek, csaltak, IMF gigahiteleket vettek fel. Tönkretették az országot. Örülj, hogy nincs államcsőd !
Köszönd Gyurcsányéknak
2020. júl. 19. 13:43
7/33 anonim válasza:
"Egy burkoló elmegy hozzátok, megcsinálja a fürdőszobát és elkér 200 ezret vagy többet érte, mert megteheti. :)"
És azt egy napra kéri el.
2020. júl. 19. 13:43
8/33 anonim válasza:
Manapság Magyarországon minden írányból nyomják a lóvét. Nekem pl ha nem akarózik dolgozni a főnököm mindig utalással kezd el fenyegetőzni. Pedig már így is többet keresek mint kéne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!