Diktatórikus médiavezérlés előkészítésén "fáradozik" a Fidesz?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 07:50
1/10 anonim válasza:
Igen. Főleg,ha 8-10 évre az ostoba Szilvási Annamária lesz a vezér. Már minden a kezükben van,csak a média kell nekik még.
2/10 anonim válasza:
eddig a baloldal kezében volt az egész! ha Orbánék nem csinálják meg a kis tv-iket, akkor ma sem lenne jobboldali média! Elég volt a "baloldalból"!
3/10 anonim válasza:
A baloldal VS jobboldal már elavult. Itt most nemzeti és nemzetellenes erők vannak. És a Fidesz nem nemzeti...
(mielőtt valami idióta pampog, elmondom nem vagyok jobbikos)
5/10 anonim válasza:
Te viszont, Kedves Válaszoló, egy imbecil kretén vagy :P:D
6/10 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy én mi vagyok? :P:D
7/10 anonim válasza:
Ez egy provokatív kérdés amivel semmi más célod nem volt hogy a Fideszt szidd és egybegyűjtsd a magadfajtákat.
pontozz le de majd egy szer úgyis találkozunk.
8/10 anonim válasza:
Nemsokára elkezdődik a NARANCS DIKTATÚRA, csak még nem tudjátok, nem láttok be a kulisszák mögé. Igen kérdező, azon fáradozik az, de a birka magyar, a 2/3-os többség ezt nem akarja, vagy nem veszi észre.
9/10 anonim válasza:
@6:29
Te meg minden Fidesz-ellenes témához ezt a sablonszöveget írod be. Miért véded őket annyira? Ki tudsz valami olyat emelni a Fidesz elmúlt néhány hónapos kormányzásából, ami nem a saját érdeküket szolgálta (vagy pedig nem a Jobbik programjának része...)?
10/10 Shirkan válasza:
NEM!
És inkább legyen ezerszer narancs diktatúra, mint vörös!
A kommunistánál kártékonyabb nincs a világon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!