Fidesz szavazók! Ti miért szavaztok a Fideszre?
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 09:06
11/18 anonim válasza:
A keresetet ne a Fidesznek köszönd. Munkaerőhiánynak,konjunktúrának,euro gyengülésnek. A környező országokban nincs Fidesz,ennek ellenére már utolértek e téren,többen meg le is köröztek. Jó propaganda,tájékozatlanság,btaság/migránsok,rezsicsökkentés,stb/,és kevesen meggyőzödésből szavaztak rájuk
12/18 anonim válasza:
Fel se merül, hogy lehet rá okuk, mi? Van az úgy, hogy visszanyal a fagyi. Többek között ti miattatok hullott darabokra az életem. Szeretném kéne titeket?
15/18 anonim válasza:
Én csak volt Fidesz-szavazó vagyok!
Szerintem az első Orbán kormány volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta, a többi totál hulladék az utóbbi 3 Orbán-kormányt is beleértve, tehát soha az életben jó érzésű magyarként nem szavaznék arra, azokra, akik ennyire lezüllesztették az országomat - így a Fideszre sem!
Románia és már Bulgária is leköröz, mi meg csak a propaganda szövegekben vagyunk jók, különben semmire sem, itt a legnagyobb a nyomor egész Európában!
17/18 anonim válasza:
11.es. Ha jó a fizu, nem a fidesz érdeme, hanem minden másé, ha rossz a fizu, akkor Orbán lopkod. Találjatok már ki valami jobbat..
18/18 anonim válasza:
Nincsenek migránsok az országban. Csak ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!