Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék tényleg azért...

Az ellenzék tényleg azért lobbizik, hogy minél kevesebb EU-s pénz jusson Magyarországra?

Figyelt kérdés
Tehát azt akarják, hogy kevesebb pénz jusson Magyarországra, ezáltal rosszabb legyen az emberek élete, szegények még szegényebbek legyenek hogy majd a Fideszt okolják ezért?

2020. júl. 17. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Az EU a pénzt a magyar embereknek szánja nem a fidesz oligarchák offshore számláinak hízlalására.

Az ellenzék csak azért dolgozik, hogy a pénz a megfelelő helyre kerüljön.

Én megértem, hogy ha valakinek milliárdokat akarnak kivenni a zsebéből az ideges. Főleg ha olyan pénzről van szó amiért meg sem kell dolgoznia.

Csak azt nem tudom, hogy azok a fideszes szavazók akiktől ugyanúgy lopnak mint az ellenzékiektől miért támogatják ezt a gengszter kormányt ?

2020. júl. 17. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
10-es, nem, nem erről van szó. Szerinted a KESMA mi? Egy hatalmas médiakonglomerátum, aki a kormány kezében, túlnyomó többségében közpénzből gyártja az agysorvasztó ostobaságot. Na most pl. ezek mentek ki a napokban egy nekik nem tetsző újságíró otthonához, a címét is megmutatták. Ezt pl. baromira nem demokratikus, nem jogszerű. Nem demokratikus az sem, hogy a Fidesz visszamenőleges hatállyal törvénykezett és szerintem az is masszívan az emberek semmibe vétele, hogy bár megígérték az egyéni nyugdíjszámlákat a magánnyugdíjpénztári befizetések elkummantása után, azokról még mindig semmi hír. Én nem értek egyet Brüsszellel egy csomó dologban és szimpatizálok a Fidesszel főleg gazdasági ügyekben, de azt hiszem jó lenne egyértelműen lefektetni mi fér bele a demokráciába és mi nem. Ugyanis a fidesz antidemokratikus eszközökkel (lásd kesma-féle szutykok) megválaszttatja magát, majd közli hogy jééé hát a demokrácia nevében meg lettünk választva nekünk senki be nem szólhat. Hozzáteszem, ha vegytisztán a gazdasági eredményeket nézzük, erre az egész bohózatra nem is lenne semmi szükség.
2020. júl. 17. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
#11 "Az ellenzék csak azért dolgozik, hogy a pénz a megfelelő helyre kerüljön." 😂😂😂😂😂😂 és tudják is, hogy hol a megfelelő hely, ez jól látszik, a VII., XI., XIV. kerület, illetve a Főváros működésén is: tömik a zsebüket az elvtársak, osztják a régi cimboráknak a pénzt!
2020. júl. 17. 23:54
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Akkor miért probléma ha el sem küldik a pénzt. A fidesz ellopja, az ellenzék ellopja. Jobb helyen van olyan országban ahol becsületesen használják fel.

2020. júl. 18. 00:45
 15/17 anonim ***** válasza:
20%
Segíts már #14, nevezd meg kérlek azt az országot,-ha többet is ismersz, az még jobb-ahol becsületesen használják föl az emberektől beszedett pénzeket.
2020. júl. 18. 01:35
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
Az összes demokratikus országban ahol működik a fékek és ellensúlyok rendszere. Tudom számodra felfoghatatlan, hogy léteznek olyan országok ahol nem kell beleépíteni a 30-40 százalék vesztegetési pénzt (hivatalos nevén alkotmányos költség) a közbeszerzésekbe.
2020. júl. 18. 22:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Álomvilágban élsz ember.
2020. júl. 19. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!