Mit lehet tenni, ha minden magyarországi párt végtelenül ellenszenves nekem?
Nagyon röviden az ellenzékről azt látom, hogy nem az van, hogy van egy ELKÉPZELÉSÜK, hogy hogyan legyen jobb az ország és ehhez gyűjtenek TÁMOGATÁST. Hanem TÁMOGATÁS kell és a támogatóknak tetsző elképzeléseket gyűjtenek még akkor is, ha megvalósíthatatlanok, vagy ha inkonzisztensek egymással.
A Fidesz politikájában a kommunikációt és az elképzelést látom, de szerintem nagyon félre ment az egész. Ki akartak építeni állami pénzekből egy tőkés osztályt cégekkel, erre nemzetközi példaként fel lehetne hozni a Huaweit vagy a Samsungot, mert ők is így jöttek létre. De valahogy Magyarországon a felhízlalt milliárdosok ÉLETKÉPTELENEK.
Nem akarok oldalakat írni külön minden egyes pártról, mert úgyse olvasná el senki, de csak én látom úgy, hogy xar itt a politika?
"Ez csak azt jelenti, hogy nem tudsz önállóan gondolkodni."
Ha tudnék önállóan gondolkodni, akkor valamelyik párt propagandájában látnám a jövőt?
Sajnos igen, en is az elozovel ertek egyet.
A politikai karrierhez oriasi motivacio kell, a motivaciohoz meg inditek. Rengeteg kivalo es fiatal jogi, penzugyi, stb. szakemberunk van a vilag minden pontjan, de egy cseppet sem vonzodnak a politikai karrierhez. Igy szinte 90%, hogy a jovobeli politikusok mind a nepotizmushoz fognak kotodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!