Idegsebèsz professzorkènt, ha van orvos-közgazdász ès jogi szakokleveles orvos kèpesítèsem, akkor èrdemes egy pártban OGy kèpviselőnek jelentkezni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 08:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
2/26 A kérdező kommentje:
Mert eü Miniszter szeretnék lenni
2020. júl. 16. 08:35
3/26 anonim válasza:
Nincs Magyarorszagon olyan pozíció, hogy EÜ Miniszter. Eléggé gáz, hogy ennyi diplomával nem tudod. Ja várj: még érettségid sincs.
4/26 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma van Magyarországon, de egyrèszt a hosszúsága miatt nem akartam ki írni, másrèszt meg ezt a Fidesz csinálta, ès ha már nem ők lesznek akkor lesz eü. minisztèrium. Nemcsak egèszsègügyi államtitkárság az emmiben.
2020. júl. 16. 09:25
5/26 anonim válasza:
Leírtuk az előző kérdésedben is, hogy itt elég ha szimplán orvos vagy, a lényeg hogy sok s#gget kell nyalni amíg ilyen magasra kerülsz.
6/26 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, ha nem hiszed el, hogy idegsebész professzor vagyok a SOTE-èn, akkor írd le ezek jelentèsèt:
Ren dexter
Ren sinester
Pulmo dexter
Pulmo sinester
Femur
Tibia
Fibula
Radius
Ulna
Pancreas
Placenta
Musculus frontalis
Gepárd
Cerebellum
Nervus opticus, ii.
Hemisphaerium dextrum cerebi,
2020. júl. 16. 09:34
7/26 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó elöttinek szólt
2020. júl. 16. 09:35
8/26 anonim válasza:
Ezek jelentését max fél óra alatt összeszedem a neten....
9/26 A kérdező kommentje:
Neked utolsó pedig csak annyit, hogy a jogi szakokleveles orvos meg az orvos-közgazdász kèpzèseket azèrt csináltam meg, mert èrdekelt, nem azèrt mert ez kell az OGy-kèpviselőhőz meg a miniszterhez.
2020. júl. 16. 09:38
10/26 anonim válasza:
Annyian vannak itt ex EÜ-miniszterek akik segíteni tudnának, mint csillag az égen xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!