Hogy engedheti meg a Fidesz hogy össze mossák a Mi Hazánkkal?
Figyelt kérdés
A mi hazánk mozgalmat a baloldali sajtó folyamatosan összemossa Orbánnal, megt a Fideszel. Pedig semmi közük egymáshoz. Csak azt nem értem hogy a kormánypárti média hogy engedheti meg, illetve a Fidesz kommunikációja hogy engedheti ezt. A két párt között hatalmas ideológiai szakadék van. Nagyon jó erre a Trianon példája. Még Torockai azt valja, hogy a nagyhatalmak majd ha szembesülnek Trianon gyallázatával, igazságtalanságával, akkor majd vissza adják azokat a területeket amelyeket elvettek. Szerintem előbb lesz háború de ez mellékes. Maga a Fidesz pedig azt valja, hogy a multat el kell fogadni, okkulni belőle és a jövő felé nézni. Vagyis a Fidesz nem vissza felé akar haladni, hanem előre. Ezért elfogata ezt a ország felálást, de nem feletkezett meg azokról a magyarokról akik kívül rekettek. És azt kell mondjam a nemzet egyesítése hatékony, és nem csak a külhoniaknak, de Magyarországnak is megtérül gazdasági értelemben is, sőt a szomszédjainknak is. Ha a mi hazánk lenne akkor a 20-adik vagy 19-edik században rekednénk, a Fidesszel pedig előre haladunk. De ennél a két pártnál nincs is jobb, ugyanis nem tesznek meg mindent az eunak, vannak saját elveik. Az európai egyesult államok szennygondolatot, az egységes alaptalan euópai minimálbért, és az alaptalan alapjövedelmet elvetik. Szóval egyik sem hódolna be a diplomás komcsiknak.2020. júl. 15. 16:11
11/14 A kérdező kommentje:
10. Akkor még a liberálisok antikommunisták voltak nem úgy mint most. Akkoriban mindenki liberális volt. A Fidesz inkább mindig is nemzeti volt, ami messze áll a globalizmustól és a kommunizmustól. Neked az a szó hogy nemzeti liberális ismeretlen?
2020. júl. 16. 14:52
12/14 anonim válasza:
Kérdező!
Ha aranyba csomagolod a sz@rt, az attól még sz@r marad!
Nagyon össze vannak keveredve benned az ideológiai irányzatok.
Nem ártana ha hiteles forrásokból utána néznél...
13/14 A kérdező kommentje:
Amit te hiteles forrásnak nevezel, azok igazi lkomcsikat védenek. Sosem csomagoltam a szart aranyba, csupán csak az igazat mondtam. A liberalizmius ma másr nem az ami régen volt, semmi sem az. Akkoriban a liberalizmus teljesen mást jelnetett. Ne sarkosísd le, tanuljátok már meg végre ezt!
2020. júl. 16. 17:25
14/14 anonim válasza:
Toroczkainak csak a magassága különbözik Orbántól.
Orbán magassága meg semmiben Rákositól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!