Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy a strandok nem...

Igaz, hogy a strandok nem engedik meg azt - a covidra hivatkozva -, hogy a vendég, a strandoló bevigyen magával a strandra ásványvizet üdítőt?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül a strandon az ásványvíz és az üdítő vagy más ital? Mennyibe kerül a boltokban? A CBA-ban, a SPAR-ban, A COOP-ban, kis boltokban, Auchanban, Tescoban, stb? Mekkora az árkülönbség, az árdifferencia?

A Covid miatt krízis helyzet van. A szegény családokat ez súlytja. Súlytja őket így mégjobban a strandi ár is. A starandok vendéglátósai profitot akarnak teremteni maguknak a covidból, a szegény családok helyzetéből?

Itt beszélhetünk tisztességtelen piaci magatartásról? Egyfajta monopolhelyzetről?

A megoldás: A szegény családok számára az állam biztosít innivalót a strandokon vagy élelmiszer boltot kell nyitni minden strandon, ahol a szegény családok becsületes áron kaphatnak inni és ennivalót.

De standokkal is megoldhatják ezt.

2020. júl. 14. 21:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egy kérdés felvetése, amely jóhiszemű és jóindulatú, jót akaró, nem nevezhető károsnak, veszélyesnek.
2020. júl. 15. 08:39
 12/20 anonim ***** válasza:

A kérdésben van egy föltételezés, hogy tudniillik a strandra tilos ilyet bevinni. Majd az utána következő egész kifejtésed tényként kezeli ezt a teljesen hazug feltételezést.

Addig örülj, amíg csak a moderátorok törölnek innen és nem a rendőrség kopogtat nálad. Pedig megérdemelnéd!

2020. júl. 15. 09:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, hol olvastad ezt a tilos kaját bevinni rémhírt???

MEgoszthatnád velünk, ha már kiírtad...

2020. júl. 15. 11:18
 14/20 anonim ***** válasza:

9_ bazzeg, "lehet, hogy van ilyen".

Akkor én most leírhatom, hogy "lehet, hogy a kérdező OPNI-pozitív"....?????

Ne kezdd már ezt az egyenlőségesdit!

Soha, semmilyen társadalmi körülmények között nincs és nem volt egyenlőség.

Legyen a boltokban is szegény-ár, meg gazdag-ár???? hogy a hülye elképzelésednek megfelelően az ún. szegények ne legyenek hátrányos helyzetbe taszítva...? Vagy hogyan gondolod????

És akkor most ne kezdjük el cincálni, hogy mi a szegénység definíciója, ill. hogy mi legyen a papíron minimálbéresekkel, min.bérre bejelentett kőgazdag vállalkozókkal, stb. stb .....

Egyszerűen ostobaság, amit követelsz.

2020. júl. 15. 11:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Amúgy meg mi legyen a vállalkozókkal, akik ha a teóriád alapján bolti áron kéne áruljanak a strandon, akkor tönkremennének...???
2020. júl. 15. 11:21
 16/20 anonim ***** válasza:

#12, Goldmund,

kb. két éve volt egy cikk a tihanyi Plázsról (ami a Balaton egyik kiemelten luxuskategóriájú strandja) az egyik szenzációhajhász féknyúzportálon. Ott van ilyen korlátozás. No de aki oda megy, az nemhogy teszkóskólát, de nyugágyat, napernyőt, vagy törölközőt se visz, mert mindent megkap ott, még alá is terítik a törölközőt, és kiszolgálják a sátornál/napágynál.

A ballibák azóta rágódnak ezen, és általánosként beállítva próbálják hergelni a fórumok népét, hogy a gonosz kormány már a Balatont is elvette a "szegényektől".

Tényleg csak szánakozva röhögni lehet az ilyeneken....

2020. júl. 15. 11:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Lehet ,hogy van ilyen strand,de biztos vagyok benne,hogy oda nem a pórnép átlagember jár kikapcsolódni .

Én soha életemben nem találkoztam ilyennel . Igaz,nem a tihanyi plázsra meg nem tudom hová járok strandolni :D

2020. júl. 15. 12:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

17: (16-os vagyok)

Erről a cikkről van szó (két évvel ezelőttről),

[link]

A 100++ strandból _egyetlen_ egy. És ugye ott van a hatvanvalahány szabadstrand is....

Vajon a kérdező kiállhatna és verhetné a nyálát a Kempinski, a Ritz Carlton, a Four Seasons vagy más luxusszálloda előtt is, hogy micsoda árak vannak.....

RÖHEJES!

2020. júl. 15. 13:04
 19/20 A kérdező kommentje:

Jó a cikk. Mit olvasnak ki belőle értő szemek? Hát azt, hogy ez lesz a trend. El fognak túnni az olcsó strandok. És ez a változás mire mutat rá? Hát arra, hogy Magyarországon kialakult a kasztrendszer. Arra, hogy a gazdag rétegeket célozzák meg a szolgáltatásokkal. Kiszorítva a szegényeket saját hazájuk taváról. A cikk igazolja meglátásomat. Ezt is mutatja a cikk és az is, amiről írtam a kérdésben, hogy növekszik a társadalmi szakadék. Mindez a a kormány valós törvényi és anyagi támogatásával. De a szegények rengeteg adót befizetnek. Cserébe eltiporják őket. A szegények, a szegény emberek, a szegény családok, a szegény családok kiskorú gyermekei hazátlanokká, hontalanokká váltak saját hazájukban, Magyarországon. Milyen jövő vár ezekre a gyerekekre? Az árakkal már eleve kitiltották őket arról a területről, ahol például az én korosztályombeliek gyerekkorukban nyugodtan játszadozhattak.

Egyre nagyobb a tátongó társadalmi szakadék a mai Magyarországon.

2020. júl. 15. 20:44
 20/20 anonim ***** válasza:

19: neked teljesen elmentek otthonról? :-)))

Szerintem kezeltesd magadat paranoia ellen!

Komoly bajok vannak nálad a padláson.

2020. júl. 15. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!