Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nemzeti konzultáció neten...

A nemzeti konzultáció neten keresztül is kitölthető? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés
Lehet, rosszul értesültem, de azt hallottam, neten keresztül is ki lehet tölteni. Én inkább ezt választanám, mint a bíbelődést a papírral és a borítékkal (ja, jó lusta vagyok). Viszont rákerestem, de sehol nem találtan online felületet, ahol a kérdőív kitölthető-beküldhető lenne. Ilyen nincs is? Csak letölthető verzióját találtam annak, amit ponstán is megkaptam.
2020. júl. 11. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Sz@rul áll a szénatok, Öcsi? Köpnek az emberek a propagandátokra?

A végtelenségig nem lehet hülyének nézni az embereket!

Konyec!

2020. júl. 11. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem valahogy biztosan, furcsa lenne a mai világban ha valamit nem lehetne online, pláne ami ennyire "fontos" a kormánypártnak.
2020. júl. 11. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Amúgy eléggé aggasztó hibák voltak a rendszerben, egy egyszerű trükkel hozzá lehetett férni az adatbázis jelszavához és onnan az összes információt megszerezhetted. Én inkább nem tenném publikussá se a pártállásomat se a válaszaimat egy ilyen országban, de a te döntésed.

2020. júl. 11. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Egyeskének senki sem szólt, hogy névtelenül lehet küldeni a konzultációt és ebből kifolyólag nem jár érte krumpli? Oké a végtelenségig tényleg nem lehet hülyének nézni az embereket, de az egyest még valahogy mégis.
2020. júl. 11. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen a linkelt oldalon kitölthető annyiszor amennyiszer akarod, ahogy eddig is. Ez el is árulja hogy mennyire kell komolyan venni...

Én ezt a konzultációt eddig még csak ötször töltöttem ki :D

De egy régebbit tízszer is kitöltöttem.

2020. júl. 11. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Ez a konultációs papír egy értéktelen fecni az is h ü ly e aki kitölti, minden elvan előre döntve senki sem hitelesíti senki sem garantálja az adatok valódiságát. Ez olyan mintha egy WC papírra irogatnátok mindenféle badarságokat. :)))
2020. júl. 11. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

"Egyeskének senki sem szólt, hogy....ebből kifolyólag nem jár érte krumpli?"

Pedig ha nem lesz krumpli, hiába várod a voksomat, Viktor!

Jó lesz, ha megjegyzed!

2020. júl. 11. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:

3. Köszönöm a választ!

Úgy vagyok vele, az a pár perc az életemből, amíg kitöltöm, nem oszt, nem szoroz, ha van értelme az egésznek, ha nincs. A nap fennmaradó 23 óra 50 percében még bőven tudok hasznos dolgokkal foglalkozni.

Hát igen, elég érdekesen van megfogalmazva pár kérdés, az ember szájába adják a választ. Ettől még van, amivel egyet is értek és van, amivel nem.

De ez a konzultáció is leginkább csak a sok ostoba hőbörgő miatt van, hogy jaj nem veszek fel szájmaszkot mert az milyen kényelmetlen, főleg több hónapon át. Így most kiélhetik magukat a szájmaszk és minden elleni fellázadással. (Közben minden országban korlátozások vannak meg minden, csak a magyar lázadozik, hogy az meg minek.) Ezért hülye kérdéseket tesznek fel, főleg az lázadozó tinédzserek miatt.

2020. júl. 11. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!