A nemzeti konzultáció neten keresztül is kitölthető? Ha igen, hol?
Sz@rul áll a szénatok, Öcsi? Köpnek az emberek a propagandátokra?
A végtelenségig nem lehet hülyének nézni az embereket!
Konyec!
Amúgy eléggé aggasztó hibák voltak a rendszerben, egy egyszerű trükkel hozzá lehetett férni az adatbázis jelszavához és onnan az összes információt megszerezhetted. Én inkább nem tenném publikussá se a pártállásomat se a válaszaimat egy ilyen országban, de a te döntésed.
Igen a linkelt oldalon kitölthető annyiszor amennyiszer akarod, ahogy eddig is. Ez el is árulja hogy mennyire kell komolyan venni...
Én ezt a konzultációt eddig még csak ötször töltöttem ki :D
De egy régebbit tízszer is kitöltöttem.
"Egyeskének senki sem szólt, hogy....ebből kifolyólag nem jár érte krumpli?"
Pedig ha nem lesz krumpli, hiába várod a voksomat, Viktor!
Jó lesz, ha megjegyzed!
3. Köszönöm a választ!
Úgy vagyok vele, az a pár perc az életemből, amíg kitöltöm, nem oszt, nem szoroz, ha van értelme az egésznek, ha nincs. A nap fennmaradó 23 óra 50 percében még bőven tudok hasznos dolgokkal foglalkozni.
Hát igen, elég érdekesen van megfogalmazva pár kérdés, az ember szájába adják a választ. Ettől még van, amivel egyet is értek és van, amivel nem.
De ez a konzultáció is leginkább csak a sok ostoba hőbörgő miatt van, hogy jaj nem veszek fel szájmaszkot mert az milyen kényelmetlen, főleg több hónapon át. Így most kiélhetik magukat a szájmaszk és minden elleni fellázadással. (Közben minden országban korlátozások vannak meg minden, csak a magyar lázadozik, hogy az meg minek.) Ezért hülye kérdéseket tesznek fel, főleg az lázadozó tinédzserek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!