Miért nem építenek most is kommunista panel dzsungeleket? Rondák, de legalább nem 1 millió lenne egy m^2 normálisabb környéken...
Figyelt kérdés
Illetve miért nem korlátozzák azt, hogy ki vehet lakást és ki nem? Röhejesnek tartom, hogy pl. Dzsudzsák felvásárolt egy egész tömbház szintet, mert neki futja erre, nekem meg nem jut egy 27 m^2-es lakás se elérhető áron, mert a hozzá hasonló emberek, akik befektetést látnak abban, ami másnak otthon, az olyanok miatt elszálltak az árak is...2020. júl. 11. 18:34
11/12 anonim válasza:
Nem tudom milyen idősek a szüleid, de pl amikor én az első lakásomat vettem, annak az ára 1.355.000 Ft volt úgy, hogy közben a család jövedelme évi 120.000 Ft, vagyis kicsivel több mint 10 évnyi jövedelem kellett a megvételéhez.
Ha iszonyú rosszul megfizetve ma évi 2 milliót keresel - az ugye kb. havi 160 ezer - akkor 10 év alatt 20 millió. Ennyi pénzből meg van egy lakás ára. Nem új, nem budai panorámás, de simán vállalható.
Az meg mindíg is úgy volt és nem is lesz másként, hogy az újat, az exkluzívat a tehetősebbek veszik, akinek meg kevesebb van az megveszi a használtat.
12/12 anonim válasza:
amig a drága lakást is megveszik addig nincs értelme olcso lakásokkal töredék haszonnal foglalkozni. nem csak uzlet ez, munka id van vele s akkor ugyanannyi munkára joval kevesebb forint jut. a kormáyzat is jobban támogatja ami drága mert abbol többet lehet lopni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!