Szerintetek nem megalázó a fideszes propagandista lét? Bármennyit is fizetnének érte, égne a fejem ha az utcán sétálnék.
De azért a fideszes propagandisták Orbán Istenítését olyan lendülettel nyomják, hogy nekem ég az arcom.
Nem emlékszem, hogy mikor Gyurcsány volt kormányon az atv ennyire kinyalta volna a fenekét.
3
Még ha úgy is volt, manapság bőven pótolják az ingyenhívek, nem?
Azt atv német, ugye? Mert a Gyurcsányból nem a németeknek volt a legnagyobb hasznuk.
""De azért a fideszes propagandisták Orbán Istenítését olyan lendülettel nyomják""
A baloldali propagandisták ugyanúgy istenítik a baloldalt. Miért nem nézel körül? Nem nézel ATV-ét . Én igen!
A Hír TV-én a Fideszt "istenítik"
AZ ATV-én pedig a baloldalt.
Hát a baloldali ellenzéket sem kell félteni azért. Egy kaptafa mindkèt prokagandaoldal.
Pl amit a momentumos felebarátok művelnek most a konzultációs kérdőívek begyűjtésével... Először nem hittem el, hogy tényleg ennyire primitív célokkal és eszközökkel dolgoznak, mint amit a jobboldali propaganda állít, és kíváncsiságból beszélgettem egyet egy aktivista csajszival a széll kálmánon. És de. Tényleg olyan nem tudok jobb szót.. primitívek, sötétek, hogy csak néztem. Egyetlen célja ennek a projektjüknek az, hogy jól megmutasság a csúúúnya gonosz fidesznek, hogy ők márpedig valakik, és így a konzultáció kudarcos lesz, mert ők begyűjtik a lapokat, és amit leadnak nekik, azt ők kitöltik a saját szájízük szerint! Ennyi bakker a cél... Csak néztem, hogy okkké:D alapból is jobboldali vagyok, de ha nem lettem volna, ezt a natúr romboló szándékot és sértődött ovis kapálózást látva, amit ezek ott letolnak, már tuti így is, úgy is az lennék😌
"Szerintetek nem megalázó a fideszes propagandista lét?"
Akkor lenne nekik megalázó, ha volna emberi tartásuk.
"De azért a fideszes propagandisták Orbán Istenítését olyan lendülettel nyomják, hogy nekem ég az arcom."
Kérdező, kíváncsivá tettél.
Mutasd már meg hol és ki csinált ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!