Ma mennyit keres a Hír tv-n egy magából bohócot csináló propagandista? Érdekelne a meló. Jó pénzért én is elmondom 40 perces műsorban, hogy Orbán úr milyen okos és szép.
Te egy kérdést nem tudsz normálisan kiírni egy ilyen fórumon, nem egy műsorban szerepelni.
Bár, ha a haverjaidhoz mérjük, akkor őket nem nehéz überelni, az alacsony szellemi színvonal miatt - talán neked is menne. Bangónéhoz hasonlóan te is tudnál patkányozni, gyurcsányhoz hasonlóan tudsz hazudni, ez nem kétséges és nyilván eléred a hozzájuk hasonlók szintjét is, de ettől még nem lesz jogod propagandistázni azokat, akik neked nem tetszenek - csak mert neked nem tetszenek.
3-as:
"...de ettől még nem lesz jogod propagandistázni..."
Tévedsz, mert ettől még joga van - nem beszélve arról, hogy igaza is!
#4 Aha. Igaza lesz. Mitől is?
Vagyis ha én most kijelentem hogy te meg az ő propagandistája vagy akkor ehhez jogom is lesz meg igazam is lesz benne? Miért lenne?
5-ös:
"Aha. Igaza lesz. Mitől is?"
Attól, hogy mindenkinek ez a tapasztalata! (A fideszbirkák és a haszonélvezők kivételével!)
Ömmm...egy ellenzéki "hírportál" mitől nem propaganda portál? Csak azért kérdem, mert a megveszekedett Orbánozáson felül, másról szinte nem is írnak. Ezt pedig szintén sok ember kifogásolja.
Az ellenzéki sajtó azért nem propaganda, mert nem nyalják fényesre egy politikus valagát se.
A Hír tv-n csak azt hallani, hogy Orbán szép, Orbán csodálatos, Orbán a legjobb, csak Orbán tudná irányítani az országot stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!