Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma mennyit keres a Hír tv-n...

Ma mennyit keres a Hír tv-n egy magából bohócot csináló propagandista? Érdekelne a meló. Jó pénzért én is elmondom 40 perces műsorban, hogy Orbán úr milyen okos és szép.

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 10:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

"Az ellenzéki sajtó azért nem propaganda, mert nem nyalják fényesre egy politikus valagát se."

Az is propaganda, ha valakiről csak rosszat közölnek, illetve ez az állítás így nem teljesen igaz. Ellenzéki hírportálok főleg a kampányidőszakban, de máskor is 1000x-el propagandálják a féligazságokat különböző politikusok érdekeinek megfelelően.

2020. júl. 1. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Már miért ne lenne az ellenzéki sajtó is egy propaganda gyár? Ott meg EU-s politikusok fenekét nyaldossák lelkesen, két Orbánozás között, meg levitézlett magyar politikusokat szopkodnak fel ők is.
2020. júl. 1. 11:22
 13/20 A kérdező kommentje:

Az ellenzéki sajtóban olvastam már sok olyat, hogy az ellenzéket kritizálták.

A fideszes propagandisták csak azt nyomják, hogy Orbán az Istenkirálycsászár.

Mikor kritizálta bármelyik propagandista Orbánt?

2020. júl. 1. 11:27
 14/20 anonim ***** válasza:
40%

Az egyikőjüket onnan személyesen ismerem.Gyerekkora óta szívügye a politika és a közéleti történések.Rengeteget olvas és nagyon művelt,mint ember is nagyon barátságos.

Kérdező,de amolyan Bangóné posztra jelentkezhetsz.Az jobban fizet,még írni sem kell tudni hozzá,csak visítani.

2020. júl. 1. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
46%

#13 "Az ellenzéki sajtóban olvastam már sok olyat, hogy az ellenzéket kritizálták."

Mert NINCSEN olyan hogy Ellenzék párt!

Az ellenzékbe beletartozik MINDENKI aki nincs kormányon. Persze hogy bírálják az egyik oldalon a másik pártban leszereplőket. Ez pontosan olyan, mint ahogy a kormányt támogató oldalakon sem csak a dk-t vagy csak a jobbikot bírálják, hanem mindenkit aki szerintük bírálhatóan járt el.

2020. júl. 1. 11:29
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

"Az ellenzéki sajtóban olvastam már sok olyat, hogy az ellenzéket kritizálták."

Igen, általában akkor ha valamiben (gondolom tévedésből) együtt szavaztak a Fidesszel. De egy sort nem olvastam arról, ahol kérdőre vonják őket a teljesítményük miatt. Szóval eddig nem tudtál meggyőzni, hogy ők nem propagandát tolnak.

2020. júl. 1. 11:35
 17/20 anonim ***** válasza:
27%
Elég jellemtelen vagy, hogy ha lóvé miatt szembe köpnéd saját magad!! Vagy csináld rendesen, tiszta szívből, vagy propagáld inkább azt s fantasztikus "másik oldalt"... Neked az való inkább.
2020. júl. 1. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem amúgy is túljelentkezés lehet, neked maximum egy "mentőtisztes" riporthoz hasonlót dobnának.....
2020. júl. 1. 13:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Döbenetes hogy valaki egy percig is komolyan azt gondolja, bármelyik oldal is nem propagandàt tól, nem elfogult. Egy-két kamu ellenzeki politikus kritizalas miatt.

Közben soha egy szót se beszelnek a valódi okairól a bal oldal népszerűség vesztéseről. A baloldali politikusuk tényleges felelőségeről.

Minden politika partnak vagy barmilyen mozgalomn van propagandája, ahogy termekeknek rekláma. Ez a dolog termeszetehez tartozik egyszerűen. Ne legyetek mar teljesen elvakult fanatikus párt katonák!

2020. júl. 2. 00:53
 20/20 anonim ***** válasza:
#6 Na akkor te mehetsz a nemzethy médiába is, ahol nincs más dolgod, mint minden rosszat sorosra, baloldalra, migráncsokra, esetleg a zeu-ra kenni, és dícsérni komcsi elvtársaidat a fideszben, és akörül, olyan elvtelenül, ahogy a csalàdod éli életét generációk óta, "kedves" szomszéd ;)
2020. júl. 12. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!