Most megvan a 2/3-a az Uralkodónak és pártjának?
Figyelt kérdés
Simonka szavaz még? És egy német önkormányzati képviselő is van.2020. júl. 11. 13:57
11/18 anonim válasza:
#8 te írtad, hogy átalakított választási rendszer, mire írtam, hogy budapesten a választási rendszer átalakításához kerületeket, és magát a várost kellene bontani... ezért nem tudták átalakítani a rendszert a felcsúti KISZ titkárék, csak az országos rendszert.
Szovjetül nem tudom neked leírni.
12/18 anonim válasza:
Azt hittem,hogy azt csinálnak amit akarnak,hisz diktatúra van itt.
13/18 anonim válasza:
Az Uralkodónak a 9. részben végleg vége lett, nem térhet már vissza.
14/18 anonim válasza:
Már nincs meg, mióta egy ogy képviselőjük motorbalesetben életét vesztette.
15/18 anonim válasza:
#14 A Mi Hazánk képviselői azonban még továbbra is tagok.
16/18 anonim válasza:
#15 végülis így 2/3nál kicsivel nagyobb többségük van + mszp is fidesz vazallus.
17/18 anonim válasza:
Ne félj, megvan neki (sajnos), hisz ott vannak a Jobbikból kivált fidesz-besúgók, a "Mi Hasznák" vagy mi a tököm a bandájuk neve. Ők mindig oda szavaznak, ahová a Fővezér utasítja őket, és ők boldogan teljesítik is, nyakig seggbe dugott nyelvvel.
18/18 anonim válasza:
#5 Nincs? Szerintem nyisd ki a szemed, nehogy nekimenj valaminek. Vagy szerinted a választási csalás útján hatalomra jutott Vitéz Alcsútdobozy Orsós Vittórió - Magyarisztán Főcigánya szerinted micsoda? Demokratikusan megválasztott miniszterelnök, mi? :DDD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!