Miért hazudjuk azt, hogy Magyarországon ingyenes az egészségügy?
Teljesen mindegy, mit fizetsz be, vagy mit nem, ha tényleg súlyos bajod van, akkor mehetsz a magánklinikákra milliókért, hogy időben megoperáltasd magad, mert mire ezek csak kiderítenék, milyen rákod / egyéb bajod van van, már meg is haltál bele.
Szóval az orvosi ellátás kimerül abban, hogy felírják a taknyos embernek a vény nélkül is kiváltható köptetőt, de ha tényleg baj van, akkor oldd meg, ahogy tudod. Befizettél az életedben egy csomó pénzt valahová, és se te nem leszel belőle ellátva, se az egészségügyisek nem gazdagodtak meg belőle. Aki meg várja a közellátásban a két hónap múlva esedékes következő és következő kivizsgálásokat, meg a fél év múlva esedékes műtétet, az meghal. Akiknek nincs pénzük magánklinikákra járni, azok meg is halnak hatvanvalahány évesen, azt jó napot.
Bizony nekem csak egy térdszalag sérülésem volt de mire kaptam MRI-re időpontot, 1 hónapra (ami mellesleg nagyon jónak számít), addigra már meggyógyult volna... rosszul.
De fizettem így, az ugyanúgy ÁLLAMI intézményben másnapra kaptam időpontot... (A gépet pedig EU pénzből vásárolták...), Mert a TB-sek elé sorolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!