Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az ügyről?

Figyelt kérdés
[link]
2020. júl. 5. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
kamu. Egy 5 perc alatt létrehozható blogról írták, gondolom ez mindent elárul.
2020. júl. 6. 18:06
 2/6 A kérdező kommentje:

ma 18:06

Nem kamu. Személyesen ismerem a blog üzemeltetőjét, aki nem csak itt jelentette meg a szöveget. Ő egy valódi újságíró, nem egy blogger. kb. 40 éve van a szakmában, amíg volt olyan, addig több országos napi és heti lapban publikált. De ha megnézed az oldalt látod, hogy évek óta rendszeresen publikál komoly, jól megírt cikkeket, és még egyszer sem kellett helyreigazítani vagy törölnie egy állítását. Ja, és vállalja a nevét is.

2020. júl. 6. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki egyszer-kétszer publikál kisebb cikkeket egy-két ismert lapnál, még nem garancia arra, hogy igazat mond. Akármennyi ideje lehet a szakmában valaki, akkor is férre tud húzni. Sőt, bőven vannak olyan újságírók is akik híresek a szakmában, mégis a legtöbb ember tudja, hogy húz valamelyik oldal felé.
2020. júl. 6. 18:23
 4/6 A kérdező kommentje:

ma 18:23

Nem egyszer - kétszer, és nem kisebb cikkeket. Főállású újságíró volt, újságírói végzettséggel, ma is az írásból él. Ha érdekel, megnézed a cikkeit, és eldöntöd objektív-e. Bár gondolom ez felesleges, mert te már azelőtt eldöntötted, hogy akár egy cikkét is elolvastad volna.

2020. júl. 6. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondtam, hogy vannak népszerű újságírók akik valamelyik oldal felé hajlanak. Nem a meg sem nézett cikkeit szóltam le.
2020. júl. 6. 18:36
 6/6 A kérdező kommentje:

ma 18:36

Akkor félreértettelek, bocsánat!

2020. júl. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!