Az ellenzék szerintetek is csődöt mondott a koronavírus
alatt? A Fidesz erősödött, ők pedig gyengültek.
Figyelt kérdés
Koncepciótlanok voltak, folyamatosan egymásnak mondó, általában valótlan állításokat tettek, aminek a kamuvideó csak a csúcsa volt.
A Fideszes kommunikációnak rengeteg lapot adtak megint, a fideszes média, Facebook oldalak folyamatosan az ellenzéki politikusok és média valótlan állításait használják fel, bejátsszák az ellenzéki felszólalásokat, M1-en mutatják a cikkeiket a "leleplezzük az álhíreket" rovatban, és nyilvánvaló, valóban hazugság az ellenzéki kommunikáció nagy része, még ha van benne igazság is.
A gráci törpe is egy csőd, úgyhogy szarunk mindkettőre. Pista ausztráliából
2020. júl. 4. 17:33
13/21 anonim válasza:
11!
Teljes mellébeszélés. Ott link a kommentben.
2020. júl. 4. 19:02
14/21 anonim válasza:
Hogy miért kell politikát csinálni ebből? Jó kérdés. Kérdezzék meg a Fideszt aki szintén a saját céljaira használta fel a vírus helyzetet. Mi ez ha nem politika? Az ellenzék nem csődött mondott,szimplán ellehetetlenítik. Aki meg M1-t néz azzal minek is tárgyaljon aki nem agymosott.
2020. júl. 5. 11:20
15/21 anonim válasza:
14!
Ja, a rohadék Fidesz kormány időben hozott intézkedéseket!
2020. júl. 5. 11:21
16/21 anonim válasza:
15! Nem erről beszélek hanem a nyitott kiskapukról meg arról h közben milyen pénzeket csoportosítanak át? Kicsit fontosabb lenne a Lánc híd felújítása mint az augusztusi 10napos ünnepség sorozat. Csak veszik el a pénzt és szórják ahol érik ez a baj nem az h kivételesen időben intézkedtek
2020. júl. 5. 11:32
17/21 anonim válasza:
16!
Kevered a kormányt Karácsonnyal!
Karácsony használta ki, hogy rendeleti úton vezeti a fővárost és azonnal megemelte a haverok fizetését és a bónuszok maximumát.
És Karácsony volt az, mi 9 hónap alatt nem volt képes kiírnia tendert a hídra.
2020. júl. 5. 15:12
18/21 anonim válasza:
Szerintem te kevered de nem szállok vitába. Elég tájékozott vagyok, mivel nem csak az M1 nézem ahol az se igaz amit kérdeznek :P
2020. júl. 5. 16:25
19/21 anonim válasza:
Tájékozott vagy, ezért nem támasztod alá egyik kijelentésedet sem, mert tudod, hogy nem igaz egyik sem. :)
2020. júl. 5. 16:53
20/21 anonim válasza:
Te se támasztod alá, én meg nem akartam vitázni, ezért se hozam érveket vagy ahogy te fogalmaznál alátámasztásokat :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!