Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most lennének a választások...

Ha most lennének a választások, hogy választanál?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 10:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
33%

Egykutya az összes, hiába értékeled le a válaszokat kérdező.

Téged még meglehet venni hamis ígéretekkel. Vagy valakit képviselsz?

Írom a 4. opciót az értelmes válaszolóknak, értelmes gondolkodású embereknek.

4: Tudományos/Gazdasági alapon működő, szakértő kormány

Tudom kérdező, itthon nem cél az értelmiség kinevelése. Birkákat akarnak, akik mellett továbbra is lehet lopni, csalni, hazudni, hülyíteni, uralkodni!

2020. júl. 11. 20:32
 32/41 anonim ***** válasza:
39%

" Airbnb off, Uber off, CEU viszlát, Magánynyugdíj off, MTA beszánt,rabszolgatörvény, elios, Lölő feltőkésítése, nemzeti dohánybolt mutyi, szálloda mutyi, MTVA, TV2, Paks2, Kisvasút, stadion, sertéstelep, letelepedési kötvény, médiahatalom, Budai várba költözés, BFF Putin, Gruevszki szöktetés, nemzeti konzultációk milliárdokért"

Normális magyar erre/ilyen a csürhére nem szavaz!

2020. júl. 11. 20:52
 33/41 anonim ***** válasza:
14%
Ezzel egyetértünk!
2020. júl. 11. 21:37
 34/41 anonim ***** válasza:
18%

Sehogy. Hulye lennek a sokadik valasztasokban remenykedni. Szerintem tenni kell es nem durva modszerekkel, de kiharcolni a demokraciat, anelkul pont annyira nem lesz ertekes, amennyire eddig sem volt abban a par evben, amikor megadatott...

Nyugodtan szavazgassatok csori magyarok, meg ujabb 10 evig, azzal, hogy "dehathamajdmost".

2020. júl. 22. 19:03
 35/41 anonim ***** válasza:
38%
Bárkire, aki nem baloldali.
2020. júl. 23. 16:25
 36/41 anonim ***** válasza:
32%
A Kétfarkú Kutyákra, mert ideje lenne bohócok helyett komoly, felelős embereket küldeni a Parlamentbe!
2020. júl. 23. 16:45
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
#35 ezek szerint egyik magyar pártra sem?
2020. júl. 24. 08:44
 38/41 anonim ***** válasza:
49%

A FIDESZre. Nem azért, mert fideszes vagyok, hanem azért, mert vicc az ellenzék, rááadásul az én pénzem emelkedett jóval, mióta a fidesz van. Nekem nem lett rosszam a sorom, sőt.

Nem kell még egy Fletó féle loptunk, csaltunk, hazudtunk, elbasztuk korszak, sem vizitdíj, de még 30as táblák a roppant zöld belvárosban!

Egyébként aki a kisvasútra veri a nyálát, volt Alcsúton? Mert javaslom.

Elismerem, az arénának sok helye sem Alcsúton, de még talán hazánkban sincs, ha fű van az aljában. De mit műremek, alkotás, úgy valami hihetetlen különleges, érdekes szép. Ettől nem lettünk kevesebbek, ezt a pénz nem a zsebébe tömte. Ha leváltják, akkor is ez a hazánké marad, és szép.

Na de aki a kisvasúttal jön. Emberek, három tetves kilométer, 2 tetves vonatkocsicska, ami 500(!!!!!) forintért másfél órán(!!!!) át viszi az ember valagát a stadion (látványosság) és az arborétum(látványosság) között.

Álljunk már le, nem ettől szegény az ország, nyugodtan higgye el mindenki, lepontozni pedig lehet!!

Nem a legjobb vezető Orbán, de ahogy a koronavírust is a lehető legjobban kezeli (mindegy, mennyit tesztel, de még elférnek a hullák a hullaházban, nem kell tömegsírt ásni), úgy az ország is fejlődött, mióta ő van hatalmon. Előbb álljon össze egy valamire való ellenzék, mert Kamugeri eddig csak hazudott és sunnyogott (Lánchíd, CT minden kerületnek, klímás 3-as metro).

Köszivoltam!

2020. aug. 3. 13:57
 39/41 anonim ***** válasza:
39%

38 - mehetsz az 5 kb krumpliért, "becsülettel" megdolgoztál érte!

Jó étvágyat hozzá...

2020. aug. 3. 14:03
 40/41 anonim ***** válasza:
63%

Gratulálok, elkaptad a lényeget!

Bőven van pénzem krumplira, köszönöm! Neked is hasonló jókat!

2020. aug. 3. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!