Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most lennének a választások...

Ha most lennének a választások, hogy választanál?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 10:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
50%

#3 Nem a Fidesz az ellenség, hanem az ellenzék.

Tudom hiába írom le neked, elképzelhető hogy ha egyszer hatalomhoz jutnak akkor megtapasztalod és akkor meg fogod érteni hogy miért.

A Mi Hazánk párt nem a Fidesz fiókpártja.

Ennek nézz utána és tájékozódj, rengeteg tartalom elérhető a weboldalukon vagy Youtube csatornáikon.

De azt is tudom, hogy ezt a "fiókpártot" azért írtad, mert célba ért az ellenzéki propaganda és úgy befolyásolt téged hogy utána se néztél semminek.

Kevesebb 444, 24, HVG, INDEX, Mérce, Azonnali, Népszava, 168 Óra, MagyarNarancs stb. média felületet kell nézni, mert amint látod észre sem veszed és máris visszamondod a propagandát.

2020. júl. 2. 15:03
 12/41 anonim ***** válasza:
56%

#11 Ezt a "fiókpártozós" szöveget azért dobták be a Mi Hazánk ellen, mert nagyon jól tudják, hogy nem a fidesznek konkurencia az a párt, hanem a közöttük levő csalódott jobbikosokat meg akik a fideszt ugyan nem akarják, de az ellenzékieket sem tartják alkalmasnak, azokat tudják megszólítani.

Félnek attól hogy lesz egy valódi ellenzéki párt, amelyiknek vannak elvei is meg céljai is azon kívül, hogy vesszenazorbán, meg korrupció, oktatásegészségügy.

2020. júl. 2. 15:16
 13/41 anonim ***** válasza:
25%
Kétfarú kutyapárt fogok szavazni. A fidesz egy bohóc alakulat, az ellenzék meg teljesen alkalmatlan. A mi kazánk, meg kb. semmilyen.
2020. júl. 2. 16:41
 14/41 anonim ***** válasza:
33%
Politikai témában nem érdemes véleményt írni, mert bármit írsz, úgyis le leszel pontozva a béka segge alá, a vallás ilyen még. Ja, a vallás és a politikai beállítottság egyes embereknél ugyanaz.
2020. júl. 2. 16:43
 15/41 anonim ***** válasza:
55%

#11 de, a fidesz az ország ellensége, kifosztója, elárulója, a fideszesekkel együtt.

Megtapasztaltam hogy milyen volt amikor az ellenzék hatalomra került. Bár nem hittem hogy rosszabb lehet, de jött rosszabb. A fidesz.

A fiók partot pedig azért írom a mi tanyánkra, mert látványosan nyal a fidesznek, mindenben egyetért, csak apróságokban nem, csak a látszat kedvéért.

Én nem mondok propagandát, a tényeknek hiszek, vannak önnálló gondolataim. Te mondod a komcsik propagandáját.

2020. júl. 2. 20:10
 16/41 anonim ***** válasza:
20%

A Kétfarkúak a legkevésbé idióták, úgyhogy rájuk szavazok!

Ők megjátsszák a hülyét, a többi meg alapból az!

2020. júl. 3. 00:22
 17/41 anonim ***** válasza:
51%
Fideszre, vagy a Mi hazánkra, a többi totál alkalmatlan.
2020. júl. 4. 10:58
 18/41 anonim ***** válasza:
29%

Aki már egyszer bizonyította a totális alkalmatlanságát, arra biztos NEM!

Tehát a Fideszre, DK-ra, Mszp-re biztos nem!

Új arcokat, új világot, és vére igazi rendszerváltást akarok, ezért a Mi Hazánk is kiesik.

A többi jöhet ezerrel!

2020. júl. 4. 13:00
 19/41 anonim ***** válasza:
74%
#18 Kíváncsi lettem. Megmondanád melyek azok a "többiek" akikben nincsenek ott a régi politikusok vagy nem azokkal fogtak volna össze már most?
2020. júl. 4. 15:04
 20/41 anonim ***** válasza:
29%

Jelenleg vagy Momentumra, vagy a Kérfarkúakra szavaznék.

A többi amortizált gittegylet szóba sem jöhet!

2020. júl. 4. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!