Miért van az, hogy sok zsidógyűlölő ember isteníti Trumpot?
Azért a Magyar Politika témakörébe írtam, mert itt Magyarországon azt vettem észre, hogy minden jött-ment proli útszéli módon zsidózik, közben meg Trumpot isteníti, hogy mennyire tökös és jó beszólásai vannak.
Tény, hogy Trump szembehelyezkedik azzal a bohóckodással amit Black Lives Matter néven művelnek ezek a néger és antifa bűnözők. Ő maga nyilvánította terroristának az antifasisztákat és szemben áll a politikai korrektséggel és a szélsőliberálisokkal is. Szigorította a bevándorlást és muzulmán-ellenes álláspontot képvisel és emellett jobboldali konzervatív politikát folytat. Ebből miért kellene következnie annak, hogy antiszemita? Trump volt az aki kijelentette, hogy Jeruzsálem Izrael fővárosa, míg Barack Husszein Obama a palesztinoknak adott igazat. Trump hatalomra kerülésével véget ért az a korszak, hogy az ENSZ folyamatosan Izraelt bírálta. Netanjahuval is egész jó kapcsolatot ápol. Soha nem tett antiszemita kijelentést, sőt meglehetősen filoszemita. Nekem nincs bajom Trumppal de miért szereti őt mégis sok antiszemita?
Trump egy retardált ostoba féreg.
Erről még könyvet is írtak, mert annyira buta hogy arról könyvet lehet írni.
1-es:
"USA Izrael szövetségese"
USA, Izrael gyarmata!
A zsidógyűlölet elõítéletbõl fakad (mint minden rasszista, megkülönböztetés). Az elõítéletesség meg túlnyomóan az alulkultúráltak sajátja. Õk meg természetesen istenítik Trumpot, mert hiába nem antiszemita, de amúgy rasszista, zagyva, szóval minden, ami az alulkultúrált ember számára vonzó.
+++
"az USA-ban több zsidó él, mint Izraelben"
Ez már rég nem igaz. Izraelben kb 6.5 millió zsidó él, USA-ban jóval kevesebb.
(Mellesleg I-ten óvja hazánkat a hozzád hasonló "hazafi"aktól.
Kerdezo irod : "Nekem nincs bajom Trumppal"
Gondolom a POTUS megkonnyebbulve fellelegzett miutan ezt elolvasta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!