Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Választójog IQ-hoz kötését...

Választójog IQ-hoz kötését támogatnád, mert ilyen egy "átlag" szavazó?

2020. júl. 1. 17:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Én inkább az előző 4 évben a pozitív NAV befizetéshez kötném.

Az mondja meg mit játszik a cigány aki behúzta az ezrest a vonóba.

Aki nem adózott egy kanyi vasat se az ne szólhasson bele kik és hogy költik el a többiek pénzét.

Meg a szavazó papírra csak név legyen nyomtatva, párt logó ne.

2020. júl. 1. 19:04
 12/26 anonim ***** válasza:
26%
Teljes mértékben támogatnám az ötletedet.
2020. júl. 1. 19:05
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Igen, IQ-hoz és tájékozottsághoz egyaránt kötném. Az meg, hogy ez már nem demokrácia, kit érdekel, ha jobb, mint a demokrácia?
2020. júl. 1. 19:16
 14/26 Sunshinedoll ***** válasza:
63%
Nem kötném IQ-hoz, csak visszaélésekhez vezetne, ráadásul minden polgárnak meg kell adni a lehetőséget, hogy szavazzon.
2020. júl. 1. 19:17
 15/26 anonim ***** válasza:
130 körüli IQ-m van, még középsuliba mérték egyszer, de nem érzem úgy, hogy a szavam többet kellene érjen mint másé. Informatika, automatizálás világába jó belelátásom van, máshoz annyira értek, mint ezen az oldalon is a sok "szakértő" :).
2020. júl. 1. 19:24
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
persze-persze...
2020. júl. 1. 19:35
 17/26 anonim ***** válasza:
72%

Az IQ csak azt adja meg, hogy mennyire jó az IQ teszt kitöltésében az illető. Ha már ahhoz kötjük a választójogot, hogy mennyire jó egy teszt kitöltésében valaki, akkor már összeállíthatnánk egy sokkal objektívabb és lényegre törőbb tesztet.

Na, szóval én egy alapvető ismereti teszt kitöltéséhez kötném. Bemegy a delikvens a fülkébe, kap 5 kérdést. Amennyit eltalál, annyival súlyozzuk a szavazatát. Így differenciálni lehet azt is, hogy valaki csak egy kicsit hülye, vagy teljesen.

2020. júl. 1. 20:03
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
A választás egy drága színjáték amit a választók fizetnek. Nem kell, hozzá IQ, a győztes mindig ugyanaz lesz.
2020. júl. 1. 20:47
 19/26 anonim ***** válasza:
54%

Szerinted az jó lenne, ha IQ-hoz kötnék?

-Intézetben nőttem fel, ahová 12-éves koromban kerültem gépkocsi-feltörések miatt.

-8 osztályom van, 18 és 30 éves korom között többet voltam sitten mint szabadlábon.

- főfoglalkozásom: betanított segéd-munkás.

- aki azt állítja hogy öntörvényűbb mint én, az hazudik.

-138 az IQ-m!

Támogatom az ötleted! XDXDXD

2020. júl. 1. 20:48
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem IQ-hoz, de 8 általánoshoz. :)
2020. júl. 1. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!