Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitöltöttétek a nemzeti...

Kitöltöttétek a nemzeti konzultációs kérdőívet?

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 07:26
1 2 3 4
 21/32 Alex Fly ***** válasza:
37%
@18: ahhoz túl vastag a papír. Pedig gondoltam rá, hogy úgy töltöm ki és küldöm vissza...
2020. júl. 1. 14:10
 22/32 anonim ***** válasza:
32%
Aki picsapapírnak használja, az tegye nyugodtan. Szépen eldugul a vécé, de azért jól kiszúrt Orbánnal is :D
2020. júl. 1. 14:58
 23/32 Alex Fly ***** válasza:
46%
@22: hamár az ember ilyen célokra használja, akkor az a minimum, hogy visszaküldi a Viktátornak... Esetleg mellékelhet hozzá egy panaszlevelet is, ha kidörzsölte a seggét.
2020. júl. 1. 15:04
 24/32 anonim ***** válasza:
36%

Így azokkal szúr ki, akik felnyitják a borítékot. Vagy mire gondol az ilyen eszelős? Mindet Vitya nyitja ki?

2020. júl. 1. 15:09
 25/32 anonim ***** válasza:
34%

#24-es, pont azok érdemlik meg a legjobban! orbán viktor, mint minden második páciens az ország pszichiátriáin, hiába képzelné magát Napóleonnak, ha nem lenne egy rakás idióta, aki hajbókol neki!

orbán csak egy komplexusos, megalomán törpe, nem ő a fő hibás az állapotáért, hanem azok, akik körbenyalják!

Maga orbán feleannyira se érdemli meg a sz..ros kérdőívet, mint azok, akik kiszolgálják és felemelik!

Úgyhogy aki felbontja helyette, az pont megérdemli! Amúgy is végbélnyalászatban a legjobbak az agyhalott fideszesek!

2020. júl. 2. 02:57
 26/32 anonim ***** válasza:
36%

Nem küldöm vissza, hanem leadom az ellenzéki gyűjtőpontokon!

Mindenkinek ezt ajánlom.

2020. júl. 2. 08:06
 27/32 anonim ***** válasza:
62%
#25 Ha ilyen a demokrácia felfogása az ellenzékieknek, én nem akarok ilyen táborba tartozni többet. Ahol fekáliával fejezitek ki a kritikát. Ez egy primitív középkori szokás. Régóta filózom, azon, hogy a Fidesz nem a legjobb párt, de amikor ilyen hozzászólásokat kapok, az csak megerősít abban, hogy soha többen ne azonosuljak fekáéliakenegető ellenzékiekkel. Undorítóak vagytok.
2020. júl. 2. 09:04
 28/32 readymix ***** válasza:
28%
Én nem is kaptam, mert letiltottam a kommunikációt a kormányablakon. EZEKKEL nem kívánok levelezni. Az Ember kapott, az megy Hadházynak.
2020. júl. 2. 11:18
 29/32 anonim ***** válasza:
15%
#27 nagyon helyes, inkább tapsolj a tolvajoknak
2020. júl. 2. 15:37
 30/32 anonim ***** válasza:
82%

Te meg kakálj borítékba, hiszen az haladó és modern. Mint a középkori suttyók.

2020. júl. 2. 22:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!