Kitöltöttétek a nemzeti konzultációs kérdőívet?
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 07:26
11/32 anonim válasza:
Kitöltöttem, visszaküldve viszont nem lesz, mivel leragasztva jött meg a válaszboríték :DDD
12/32 anonim válasza:
Nem Orbánéknak, hanem Hadháziéknak fogom visszaküldeni!
13/32 A kérdező kommentje:
#10: arra nem tudnának annyi pénzt lenyúlni, gondolkodj!! :D
Még ha 0-ról felhúznak egy weboldalt, ami mögé komplett szerverparkot tesznek, akkor sem tudnak annyi pénzt elmosni rajta, mint egy papír alapú közvélemény kutatáson.
2020. júl. 1. 10:13
14/32 anonim válasza:
"Kitöltöttem, visszaküldve viszont nem lesz, mivel leragasztva jött meg a válaszboríték "
Nincs néhány forintod egy nyamvad borítékra? Nem teszel meg ennyit a fideszért? Mi vagy te, faszista, vagy rasszistákok??
15/32 anonim válasza:
Sajnos lehánytam, így már nem tudtam kitölteni...
16/32 anonim válasza:
Miért akkora probléma az ellenzéki szavazóknak, ha valaki kitölti és visszaküldi?
17/32 anonim válasza:
Ahogy megkaptam, egyből széttéptem a papírt. Utána kidobtam a szelektív kukában. :-)
18/32 anonim válasza:
Sokan azt írták itt, hogy jó lesz s€ggtörlő papírnak.
Nem zavar titeket, hogy Dr. Doctorovics Doktorov Mísa küldte nektek a kézenfekvő hülye kérdéseket?
19/32 anonim válasza:
Még nem kaptam meg de az iratmegsemmisítő már nagyon várja
20/32 anonim válasza:
Neten ki lehet már tölteni?Ha igen,hol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!